УЖ РАЗДЕЛЕНИ! ДесиСлава и Зарко си разменят нежни съобщения в нета! Тя: Липсваш ми! Той: Без теб съм никой!

https://hotarena.net/pod-pricel/uj-razdeleni-desislava-i-zarko-si-razmeniat-nejni-saobshteniia-v-neta-tia-lipsvash-mi-toi-bez-teb-sam-nikoi HotArena.net
УЖ РАЗДЕЛЕНИ! ДесиСлава и Зарко си разменят нежни съобщения в нета! Тя: Липсваш ми! Той: Без теб съм никой!

Редакторска плесница

 

Разделени ли са наистина фолк певицата ДесиСлава и Зарко? Вече и ние се объркахме.

 

Макар наскоро и двамата да потвърдиха в различни интервюта, че не са заедно и няма вариант да се съберат, личните им профили показват друго, забеляза зоркото око на HotArena.

 

Тя: Липсваш ми!

 

Само преди няколко дни Светлозар Савов даде интервю за седмично списание, в което разказа за раздялата си с певицата. Той бе категоричен, че няма шанс двамата отново да бъдат заедно, макар чувствата им един към друг още да не са изстинали. Връзката им е изчерпана и искат различни неща от живота.

 

В същия ден, в който излезе интервюто, ДесиСлава я обзе носталгия. Певицата постна снимка на Зарко в личния си профил от тяхна ваканция на о-в Тасос. Текстът под снимката бе многозначителен: „Липсваш ми, обичам те“.

 

А отдолу заваляха коментари: „Дано отново се съберете заедно!“, „Бяхте прекрасна двойка“, „Създадени сте един за друг.

 

 \"\"

 

Той: Без теб съм никой

 

Няколко дни преди любовното обяснение на ДесиСлава, Зарко също пусна послание: „Добре, че си ти, иначе нищо не става от мен“.

 

 \"\"

 

Дали ДесиСлава се е припознала в тези думи и нея ли е визирал ММА боецът, можем само да гадаем.

 

Видно е обаче как и двамата не крият, че още имат чувства един към друг. Възможно ли е да са се събрали, но умишлено да крият от медиите? Оставяме на вас да прецените!

 

Стела Йорданова

 

2 Коментара

?

преди 8 години

Нежно съобщение в нета: Раздавам безплатни легенчета за повръщане. За дамите-в розово. За мъжете-в синьо. Имам въпрос - какво е това изконно българско име Майки ? Мъжко или женско е? А има ли име Бащи ?

Коментирай

jenn

преди 8 години

Детето се казва Михаил.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.