Ужас! 4 месеца след инсулта Радо Шишарката не може да говори

2743
19 Май 2016, 16:23


 

 

Радо Шишарката претърпя тежък мозъчен удар, заради който от четири месеца не е в състояние да говори. Звездата на чалгата от 90-те години е прикован на легло в дома си, в столичния „Левски Г”, а грижите за него са поели сервитьорките от кварталната му кръчма, научи HotArena.

 

 

Самият Радо е изпаднал в тежка депресия и е убеден, че това е краят на кръчмите, кариерата и жените. За капак, това се случило, точно по време на бума на ретро чалгата, а изпълнителят на „Тигре, тигре” преживя мозъчен кръвоизлив, вместо да обира лаврите по участията, пише „Всеки ден”.

 

Първоначално той е настанен в „Пирогов“, но впоследствие е преместен в ИСУЛ. След няколко дни заради добрите показатели на изследванията, Радо бе изписан за домашно лечение, чиято основна отговорност пое съпругата му Силвия.

 

Месеци по-късно обаче положението на Шишарката продължава да остава непроменено, а той продължава да е трудно подвижен, говорът му да е силно засегнат и едва се разбира какво говори.

 

 „Докато можеше да приема участия, семейството им беше добре. Радо имаше ангажименти и с лекота изкарваше пари. Сега прехраната им зависи единствено от кръчмето им в „Левски Г“, където обаче положението е катастрофално — без шеф на главата всичко живо краде — от бармани и сервитьорки до готвачки и миячки“, споделят осведомени със ситуацията в пивницата.

 

Радо се надявал да си върне славата, чрез риалити формата „Кошмари в кухнята”. От екипа на шеф Манчев обаче му отказали, тъй като предаването излиза в лятна ваканция и едва следващия сезон, евентуално ще може да бъде направен епизод за него там.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени