Ужас! Две жени облъчват Иван с магии!

4077
08 Август 2011, 10:37


На война и в любовта закони и правила няма, всичко е позволено. Дори и магиите. Когато си напът да изгубиш мъжа си и семейството си, си готов на всичко. Дори на магия! Към окултните науки се насочила и Вихра – съпругата на Опосума Иван, разкри „България днес”. Според таблоида „отчаяната съпруга” е прибегнала до услугите на една от най-известните врачки у нас, и семейна приятелка – нумероложката Цветанка Рангелова.

 

 

Припомняме, че от известно време насам упорити слухове приписват на Иван любовна връзка с Ирина Сарачинова. „Най-добрата майка” и Опосума имали сериозна афера и водещият бил напът да зареже съпругата си.

 

 

Именно по тази причина Вихра се е срещала няколко пъти с Цветанка Рангелова, за да задържи Иван при себе си. Ясновидката е близка приятелка на „отчаяната съпруга” и откликнала на молбата й за помощ.

 

 

Нумероложката е една от най-известните в окултните среди. Тя е първият феномен на България, удостоен с „Златен Феномен” за принос в Психотрониката. През 1983 година обаче е разследвана за въздействие върху психиката на хората и е смятана за „обществено опасна врачка”. Така че е въпрос на време Цветанка Рангелова да повлияе на кръшналия Иван и той да се върне при съпругата си.

 

 

Говори се, че Ирина Сарачинова също ползвала услугите на известните врачки, за да задържи Иван при себе си. „Той е като облъчен! Откакто е с Ирина, сякаш не е същият. Довчера обожаваше Вихра и детето, беше щастлив след сватбата, а изведнъж се влюби в Ирина. Като омагьосан е”, разказват близки приятелки на Вихра.

 

 

Коя магия ще бъде по-силна – тази на съпругата или тази на любовницата? Предстои тепърва да разберем. Но от толкова облъчване, накрая двете влюбени жени съвсем ще промият мозъка на Иван.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Милен
преди 6 години
0
Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак . Това казва народната мъдрост! Е простакът Иван си намери похлупак - най-добрата майка на България 1 Да му е честита тази мама! Добре,че Вихра се отърва от пияницити и развратника! Сега ще им гледаме сеира,защото "любовта им" ще е от ден до пладне !!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майка
преди 6 години
0
Ужасно съм възмутена от поведението на Иван!Алчността му за слава му изяде и семейството и главата!И с Ирина няма да е щастлив-той просто е един недорасъл пубер,който ще задоволява прищевките на меркантилни женички и това ще му е живота!Жалко за хубавото му детенце,което ще прочете един ден какви ги е вършил баща му,но не с майката на детето,а с някаква друга най-добра майка!Няма що и добрите майки са се пръкнали сега!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Sulpicii
преди 6 години
0
Ще напомня на нумероложката , че Иван си има и двама съучастници (Андрей и К.......ски) - и те плачат за малко очовечаване :)))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени