Ужас! Кали била в КОМА с изваден далак и фрактура на черепа! (Подробности само за хора със силни нерви)

7102
23 Май 2016, 13:03


Фолк звездата Кали е минала през тежки периоди в своя живот, но се е научила да ги приема като житейски уроци. Детството й я е научило да не се взема на сериозно, узна HotArena.

Още докато била бременна с нея майка й претърпяла катастрофа. По-късно самата Кали катастрофира в тийнейджърските си години.

„Два удара в главата, когато се оформяш първо като човек, а после като личност – и ето ти Кали, хахава работа“, описва себе си изпълнителката. 

На 15 години преживява най-големия кошмар в живота си. Била тръгнала към центъра да си купува обувки за морето. По пътя я спира кола с непознати хора, които й предлагат да я откарат, пише "Шоу".

„Аз се качих, защото в нашия квартал беше традиция, ако ти предложат да те закарат, защото автобусът беше много нередовен“, пояснява Кали.

Колата паднала от моста в река Искър.

„Бях няколко дни в кома, имам изваден далак, шит и рязан черен дроб, кръвоизливи в белите дробове, фрактура на черепа и ръката. Седем дни не беше ясно дали ще оцелея, или няма, но благодарение на лекарите в Пирогов или благодарение на това, че съм имала още дни да живея оцелях. Не ми е останала психологическа травма, само един голям белег по корема, който всячески се опитвах да премахна с какво ли не. Не стана и накрая го татуирах“, разказва Кали за най-кошмарния период от живота си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени