УЖАС! Къци побеля след пиянската вечер с Багата

2987
15 Ноември 2012, 14:44


Нещо ужасно се случва с Къци Вапцаров, който горчиво ще съжалява, че влезе в Къщата

 

Къци Вапцаров си мечтае да спечели „ВИП Брадър” или поне да възроди славата си на шоумен, но явно че всичко това ще му коства много. След всичко преживяно в Къщата, напрежението, което трови всички съквартиранти, а и тормозът, който се налага да търпи от определени свои колеги…Къци е неузнаваем!

 

Само за часове косата му побеля и той изпадна в паника. Злополучната вечер с Багата, когато той се скри във фитнеса най-много си е казала думата и ексводещият не спира да се оплаква пред останалите какво са му причинили. Пиянската буря, която заформи Благой, успя да вземе страха на всички, ала най-чувствителен се оказа Къцката. Той се покри от рано още, когато видя накъде отиват нещата.

 

Докато другите седяха на масата с боеца, продължаваха да се наливат и да се смеят на глупостите и зараждащата се в него агресия, то маниакът по здравословното хранене си взе завивките и се покри до носа с тях. На сутринта обаче Къци разбра, че буквално е остарял поне с пет години.

В момента той все още е вътре, тъй като е един от финалистите заедно с Никол, Фънки, Багата и Орлин. Синоптичката трепери и брои дните до края на реалитито, но и Къци няма търпение най-после да се озове далеч от своите врагове, които седмици наред го гъбаркат и се чудят каква „магария” да му спретнат.

 

Семейството на мистър Невада отлично знае, че от всичко той най-много мрази алкохолните запои и такива сцени, на които станаха свидетели зрителите. В такива моменти Къци правил всичко възможно да се изпари, защото изпитвал ненавист и много се плашел от буйстващи и фиркани мъжаги.

Източник: kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!!!1
преди 5 години
0
ако питате мен Къци е такъв нагъл непукист , че го боли гъзаааааааааааааааа
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени