УЖАС! Лора Крумова крещи на сина си като обезумяла! Вдигна на главата си столичен мол

9732
25 Ноември 2016, 14:10


Пред шашнатите погледи на случайни граждани в столичен мол Лора Крумова изригна с гневна реакция срещу сина си, научиHotArena.

Блондинката се разкрещя на палавия си малчуган, който се впусна в галоп из огромното фоайе на търговски център. Навярно Лора имаше да върши куп неща, вместо да гони палавника, но това по никакъв начин не оправдава отношението й към Явор.

Да бъде палаво е нормално за всяко тригодишно дете, но да крещи като обезумяла, не е нормална реакция за нито една майка, която иска да е добър родител. Още по-шокиращо за хората беше продължението на случката. Лора успя да го сграбчи за ръката и понечи да посегне към дупето, но се спря навреме. Виждайки, че е обект на внимание, нафуканата журналистка ускори ход и тръгна към паркинга, буквално теглейки детето за ръка.

Сърбалите попарата на Крумова споделят, че тя се държала така с колегите и мъжа си. Най-редовно избухвала през причина, пише „Ретро“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
8
Преди 1 година
-2
Гледайте вие малко палаво дете, да видим дали няма да си изпуснете нервите. Който не е минал по този път нищо не знае. Случва се на всеки, не че е правилно де
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени