Ужас! Никога няма да я познаете! Вижте Галена преди операциите (СНИМКА)

https://hotarena.net/laifstail/ujas-nikoga-niama-da-ia-poznaete-vijte-galena-predi-operaciite HotArena.net
Ужас! Никога няма да я познаете! Вижте Галена преди операциите (СНИМКА)
Дори най-запалените фенове на Галена няма да я познаят, ако видят нейна снимка отпреди 10 години, когато е в зората на кариерата си, видя HotArena.

С просто око се вижда, че една от най-актуалните певици днес е чувствително по-слаба. Промените в лицето й не се дължат на свалените килограми, а на множество операции. Забелязва се, че Галена е коригирала носа си, който преди е бил по-голям и широк в долната си част. Ринопластиката е сред  най-болезнените корекции и струва около 6 000 лева.

Твърди се, че певицата няколко пъти е минала под ножа, за да постигне желания нос. Перфектната й визия е постигната след корекция на скулите и брадичката с липофилинг за около 8 000 лева. Като всички фолкпевици Галена е надула и устните си и те са плътни и сочни като гърдите й. Освен тези корекции Галена ежемесечно се подлага на различни процедури, за да запази свежестта на кожата си, за което хвърля по няколко хилядарки, пише „Галерия“.

\"\"

8 Коментара

Пак ли Лайнорена?

преди 8 години

Вие май наистина нямате и хабер от такъв род операции! Първо тя е всяка вечер на участия.. Кога ще успее да се възстанови ако си е правила? От години тя няма пълни 2 седмици почивка. А за една операция се изисква толкова време почивка. Устата и е същата.Друго - носът и е същият, а скули... Моля ви е, тя няма издути скули! Преди 10 години е била по-пълничка с кофти гримьор. Сега вече е 45 кг. с добри гримьори и изпита лице, заради свалените кг. Много обичате да преписвате 1000 операции на хората.. Обаче реално Галена не си е пипала лицето

Коментирай

dada

преди 8 години

Носа е пипан на 100% и аз има ринопластика и е видно, че е дело на хирург. Устните също са направени, но хубаво направени. Хубава е жената, каквото и да е правила.

Коментирай

Яна

преди 8 години

Веднага мога да ви оборя твърденията за тези измислени операции!!! Вижте и снимки от турнето, на които се е гримирала сама. Саъта не ми позволява да ви пратя линк, но в страницата и може да ги видите. Същият нос, същите устни! Много е важно от какъв ъгъл е сниман човек и с какъв грим е. Ясно се вижда,че няма никакви корекции по лицето. Тя е свалила 20 кг. и е нормално да и се промени малко и лицето, а и вече е на 30 години и лицата на тези години започват да слабеят още повече. Само преписване операции на хората без да се замислите,че хората не сме глупави и правим разлика.

Коментирай

н

преди 8 години

Съгласна съм. Само пълна никога не е била. Нито пък сега тежи 45 килограма. Тези килограми са прекалено малко за която и да било жена. Това са детски килограми, до 12-13 годишна възраст. В зряла възраст почти всеки би изглеждал нелепо, гротескно, отвратително и болнаво, ако тежи наистина толкова, а тя изглежда супер и винаги е изглеждала и никога не е приличала на болна, изгладняла анорексичка.

Коментирай

Гери

преди 8 години

Галена просто е отслабнала. Има възможности да си позволи да се поддържа и да използва качествени неща и резултата е на лице. Очите, носленцето, устните са и същите. Аз преди 13 години съм коренно различна, и аз ли имам операции?

Коментирай

Надя

преди 8 години

Вие от този сайт грам мозък нямате. И поддържате ДВОЕН СТАНДАРТ. Ама как всички са ужасни не мога да разбера. Като "ИСТИНСКИ" ЖУРНАЛИСТИ публикувайте снимки и на други. Само се чудя дали ще познаем оня парцал Николета на снимки от преди. Ама, не. Всички са грозни и ужасни, само тя бяла и добра.

Коментирай

ахахахаха все едно на някой му пука каква си била

преди 8 години

Не, "мила" Гери, нямаш операции! Просто си остаряла ;)))))))))

Коментирай

Роско

преди 8 години

На снимката от 2003 година напомня за себе си от клип край една кариера и един пич с кон. После на концерт на Пайнер пак беше същата хубост, с къдрава коса като на мангалка, дебели бузи и закръглен ханш. Сега, след като са вложени много пари естествено, че ще е по-привлекателна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.