Ужас! Руслан Мъйнов горял като факла

2986
11 Март 2013, 15:00


Звездата от сериала „Столичани в повече“ Руслан Мъйнов категорично отказва да участва в сцени с огън с лентата. А причината за това е, че актьорът има доста „горещи“ спомени от детските си години, научи HotArena.net.


Като малък Руслан неведнъж си намирал белята, докато уж си играе с огъня. Веднъж негов приятел запалва косата му, а друг път самият той се изгаря на ютията на леля си.


Първия инцидент се случил в тийнейджърските му години. С негов приятел видели запалена клада и аверът му решил да си поиграе със запален колан като с огнен камшик.


В резултат на това косата на Мъйнов пламнала цялата веднага. „Хората наоколо се завтекоха да ме гасят и спасяват“, спомня си Руслан детските години.


В миналото актьорът и сам правел пожари. Веднъж дори подпалил семейната барака с въглища и за малко да изпепели и дома си.


Баща му дълго му се карал заради инцидента. А Мъйнов и до днес стои далеч от всякакви огньове и пожари, пише „България Днес“.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.32 mb
total execution time: 34.995794296265 miliseconds
mysql execution time: 22.67599105835 milliseconds