Ужас! Това Наталия Симеонова ли е? Удари 92 килограма и остаря

10112
30 Юни 2017, 13:25


За първи път от години насам Наталия Симеонова се появи отново в светския живот на София, видя HotArena.

 

Славната някога телевизионерка присъства изненадващо на премиерата на книгата на своя приятелка журналистка миналия вторник и събра очите на всички гости с променения си вид, забеляза репортер на „Таблоид“.

 

Десетки популярни личности се събраха на събитието, организирано от популярната журналистка Мария Касимова, която издаде сборник с есета. Изненадващо, в публиката бе и Наталия Симеонова, която, оказва се, е дългогодишна приятелка с авторката. Очевидно единствено топлата дружба е причината водещата на „Море от любов“ да се покаже отново, след като дълги години предпочита самотата и тишината на своя дом, затворена между четири стени.

 

Тя изчезна рязко от телевизионния и светския живот, предпочитайки тишината и спокойствието на дома. Според отлично осведомени източници обаче в това време Феята на любовта с разбит любовен живот е посещавала редовно психолог, при когото е лекувала лабилността и депресията си.

 

В продължение на месеци Наталия е приемала по шепа антидепресанти, с които да подобри състоянието си. Освен ефект върху психиката й обаче хапчетата предразположиха Симеонова и към напълняване, като в момента тя тежи 92 килограма.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
УПС!
Преди 1 година
-1
А вие тези неща на око ли ги преценявате?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.хахаха
Преди 1 година
-1
Поправка на грешка..........ПРЕДРАЗПОЛАГАТ,не ПРЕДРАСПОЛАГАТ!ИЗВИНЯВАМ СЕ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.до Катя
Преди 1 година
-2
Не съм на ясно на каква възраст си,но сигурно си младичко,съдейки по коментара ти!Виж,най-добре чукни на дърво и кажи-ПУ,ПУ,да ме не стига! Има много неща в живота,които предрасполагат към напълняване!Казвам ти го като зрял човек и като специалист!Не се чуди и не мисли,че само тичането би предотвратило ударното напълняване!Наталия не е в първа младост,това говори ли ти нещо,ако не-прочети!Освен това при нея има маса причини! Пълнотата не и пречи да е уникално добър и светъл човек!Кое според теб е важно.................
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Катя
Преди 1 година
-17
Вместо да чака психолог да вземе да потича по баира,че прилича на кит.Не 92кг.,а 192 е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени