Ужас в студа! Таксиметров шофьор нападна моделката Йоана Карастоянова

1982
09 Януари 2017, 14:10


Истински кошмар е преживяла носителката на титлата Super Model Universe Bulgаria Йоана Карастоянова.

Преди няколко дни моделката се прибирала с такси към дома си. Докато чакала колата пред входа на своя приятелка, видяла малко коте в снега. Без да мисли Йоана свалила пуловера си, завила котето и го гушнала.

В таксито разговорът бакшиша се завъртял около студеното време. После последвали весели свалки от негова страна , на които миската отговорила с мълчание. Малко преди да стигне до дома си, котето започнало да мяука, което отприщило гнева на таксиметровия шофьор. И двамата с Йоана се скарали не на шега, като разпрата за малко не прераснала в бой.

Късметът на миската проработил, за нейна радост се появило семейство, което се прибирало в нейния вход. Йоана споделя, че това не е първото и пререкание с таксиметров шофьор. Преди време един простак се опитал да я сваля брутално, но един як шамар го отказал от мераците.

Йоана е решила да се грижи за малкото коте. На стената си във Фейсбук красавицата написа: „Защо хората не можем да бъдем добри и благодарни? Като това малко същество, което щеше да загине от студ в преспите!“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени