Ужасен инцидент в апартамента на Алисия! Тя побесня, заплашва! (Вижте целия екшън)

https://hotarena.net/laifstail/ujasen-incident-v-apartamenta-na-alisiia-tia-pobesnia-zaplashva HotArena.net
Ужасен инцидент в апартамента на Алисия! Тя побесня, заплашва! (Вижте целия екшън)

Ужасен инцидент се случи в луксозния тузарски апартамент на Алисия, узна HotArena.

 

Изпълнителката на „Твърде грубо“ е бясна и заплашва да съди виновниците заради бруталната немарливост.

 

Целият екшън се случва тези дни, когато Алисия вика човек да й оправи запушената тоалетна. Пишман майсторът обаче направо си „оставил ръцете“.

 

От WC-то се разнесла непоносима воня и певицата цяла нощ не мигнала. На следващия ден се обадила във втора фирма, откъде още повече се изложили.

 

Майсторът така „затегнал“ нещата, че мръсна вода заляла подовете в половината апартамент, пише Всеки ден.

 

Разбира се, Алисия отказала да плати дължимото на фирмата и дори заплашила да ги съди за нанесени щети. „Имали си на идея колко скъп беше този ламинат?!“, беснеела певицата.

 

В крайна сметка, бившата на Ники Михайлов успяла да намери читави майстори и сега подготвя цялостен ремонт на дома си. освежаването така или иначе беше предвидено още миналата година, когато Валерко тръгна на училище.

26 Коментара

...

преди 9 години

Еее HotArena не сте спали да напишете поредната глупава статия за Алисия ...

Коментирай

Wow

преди 9 години

Леле ударихте дъното. Медията ви вони повече от кенефа на Алисия. Как може бе? Няма какво да пишете, че измислихте за тоалетната на Алисия.

Коментирай

уау

преди 9 години

А това "пише Всеки ден' видяхте ли го?:) Или ей така за спорта да поплюем по арената?:)

Коментирай

!

преди 9 години

Екипа на Арената и Всеки ден е един и същ т.е. същите ненормалници правещи кенефите на хората "новина".

Коментирай

АЗ

преди 9 години

Ето това е, когато дори кенефа ти е новина и повод за статии, значи си истинска актуална звезда и определено най-голямата муза за пишещите тези неща, колкото и ненормални да са те.

Коментирай

лол

преди 9 години

Аахахахахахаххахаахахаххааахахх еми ко да ви кажа значи псевдонима ви "Кенеф Арена" си ви е лика прилика :)

Коментирай

!

преди 9 години

Апартамента на Алисия? Апартамента е на Валери-младши. След 10 години дъртата да си обира крушите и да остави дължимото на детето. И без това му харчи издръжката за собствени нужди.

Коментирай

hoho

преди 9 години

Асето много акала бе, че запушила тоалетната. Ахахахахах. Чак да не могат две фирми да я отпушат, смятай...Голяма акане ще е падало, голямо нещо.

Коментирай

Stela

преди 9 години

Trqbvashe tazi zloba Asq da padne v lainata i da si ostane tam kudeto i e mqstoto

Коментирай

WTF!

преди 9 години

Вместо да пишете за кенефите на хората (а вие там ли бяхте?), защо не напишете за поредния провал на г-ца Нежеланата, която освен, че мъжа й я заряза, вече е нежелана и като модел на "Сам" и Чиполино са пуснали изявление, че се отказват от фотосесията с нея! "Незаменимата" вече никъде я нещат,егати и модела - само за фейсбук.

Коментирай

omg

преди 9 години

ti ne akash li ?

Коментирай

xa-xo-xi

преди 9 години

Извинявам се,на кой беше прякора " Никлозета " ?!?

Коментирай

........

преди 9 години

Във връзка с негативните реакции, които предизвика фотосесията на Николета Лозанова за САМ, вземаме предвид неодобрението на голяма част от потребителите и преустановяваме използването на кадрите. Чиполино ЕООД Браво на бранда лоша реклама си направиха, но поне си взеха поука. Вие си пишете за кенефа на Алисия, но тя ще продължава да краси кориците на светски списания докато психично болната я гонят ;) е така де и за нея има хубави статии ама само тук в нения си сайт все пак.

Коментирай

хахахахах

преди 9 години

kak 6e aka be......ot napisanoto luha na fashkii.Ne aka darji si gi,4e da gi bulva po horata-prez zurlata :)

Коментирай

maleeee

преди 9 години

Stela,po spoko.Ne znam k'va si,6o si,no nai-malko ne si 4ovek koito da opredelq na kogo kade mu e mqstoto.S tvoqta muza NLO 6e se zadavite ot zloba me dete...Gledaite si vashite kenefi..:)

Коментирай

Do !

преди 9 години

Такъв коментар може да направи само един пубер или пуберка, които никога не са имали семейство и деца и най-важното с липса на елементарно възпитание. Личи си и семейното възпитание тук. Ало, Алисия е майка на това дете, а Валери баща и това, че са нямали официален брак , няма никакво значение. Те ще си останат родители на това дете , до края на дните си. И не сте вие хората, които ще кажат, кога и къде ще се изнесе Алисия, Тя много по-добре от вас, като грижовна и любяща майка може да прецени това. И не я мислете нея, тя има възможността чрез работата си да си купи и собствен такъв. Помислете относно вашия живот вие къде и с кого ще бъдете след 10 години, защото много се съмнявам да имате собствен такъв и израснали, като достойни хора, преди всичко. От написаното по-горе нищо обещаващо за вас. Плюйте глупости на вятъра , това ще ви остане и нищо друго стойностно.

Коментирай

Хахах

преди 9 години

Какви са тея простотии бе хора бе, ЩО ЗА ГЛУПОСТ ПРОЧЕТОХ СЕГА ХАХАХ, луди !!!

Коментирай

Л1бов

преди 9 години

Ако е истина, че са спрели снимките реклама на САМ бих казала напълно основателно и без всякакви пристрастия. майка съм и никога не бих си позволила такова фриволно държание в ръцете с количка на малко дете. Нито за реклама става, нито за подражание. Снимките от една такава реклама трябва да вдъхват респект към майката и жената. Красота и изящество. Доброта и отдаденост. Майчинство, което на Николета винаги и е убягвало. В тези снимки виждаме само едно пошло позиране, кълчене, предизвикателни погледи еднотипни, безизразни , без излъчване типични за всички нейни снимки. В лице с макиаж става, но за едни други филмчета и снимки за възрасти. Кой нея я е излъгал, че става за модел? А тези дето са я предложили и наели за такава , двойно повече. Мястото на нея е на другото поприще и тя си го знае много добре. За нищо друго не става, защото те изискват даденост, интелект, възпитание, образование, креативност и мнооого други неща. Няма да е дълго и ще я видим пак в нейната роля по хотели, бардаци и ред съмнителни места. "Насраната сврака, където и да отишла, носела насраният си гъз с нея навсякъде" Точната за нея поговорка

Коментирай

jenn

преди 9 години

Някой от вас, Хотарена, да не заработва допълнително като отпушва КЕНЕФИ, че сте толкова подробно осведомени?!

Коментирай

wc

преди 9 години

Кой знае какви кефали сере....

Коментирай

Eli

преди 9 години

Тъпотии ...Когато живееш в жилищна сграда и се изхвърлят всевъзможни неща в каналите и тоалетните стават такива задръствания, че всеки който е патил знае. А, относно глупавите коментари кой какво и колко акал. Е, няма такава простотия! Дано не се случва в вашите апартаменти, тогава със сигурност ще разберете за какво става въпрос. Ами и на вас да ви нанесат такива повреди и вмирисване на целия дом с отпадъци и воня от целия блок, едва ли ще ви стане приятно. О, свещена простота!

Коментирай

Хихи

преди 9 години

О, свещена простота! Не е честно просто.......................

Коментирай

КОЙ той

преди 9 години

Хора, спрете да коментирате и лайквате този просташки сайт и само по една причина, защото в напъните си да изкарат някой лев от нас коментиращите, драскат каквото им дойте на тъпите глави. Тъпо и непрофесионално без да се замислят, че уронват авторитети, накърняват чувства и достойнството на хората! Оставете ги гладни за назидание!

Коментирай

hoho

преди 9 години

Акам. Ама не запушвам кенефа. Щях, вероятно ако бях крава. Сигурно Асето ака пацули като на крава. Ехехехехех.

Коментирай

phahaha

преди 9 години

Издристия много дрискала бе. Чак кенефа да запуши. Ма викам що не е викнала оня Супермен плешо-смешо да отпуши тоалетната с оная джаджа. Или се срамува да не и види срането?

Коментирай

хихи

преди 9 години

Николета Лайнянова отишла на гости при Алисия та задръстила тоалетната, та тя е популярна че все в лайна гази тази, последното и изсрано голямо лайно е фотосесията и с фирмата за детски колички.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.