Ужасяващо! Преслава припадна на участие (Прилошало й и се проснала на земята в безсъзнание, виж ПРИЧИНИТЕ)

https://hotarena.net/laifstail/ujasiavashto-preslava-pripadna-na-uchastie HotArena.net
Ужасяващо! Преслава припадна на участие (Прилошало й и се проснала на земята в безсъзнание, виж ПРИЧИНИТЕ)

Чалга дивата Преслава е с изцедени докрай сили от драмите, скандалите и побоищата с бившия й любим Георги Станоев – Бирмата, разбра HotArena!

 

След мелето между богаташкото чадо и охраната на изпълнителката, разразило се в Слънчев бряг, добричлийката изгубила съня си. Дори спряла да се храни, разказват пред в. „Всеки ден“ притеснени другари на Преси.

 

Очарователната брюнетка била емоционално изтощена от постоянните разправии в живота си. Тя дотолкова била срината психически, че преди няколко дни припаднала в тоалетната преди участие в клуб на морето. Преси изгубила съзнание, докато се освежавала в дискотека в Бургас малко преди да излезе на сцената.

 

Че нещо лошо се е случило, първи се е усетил озвучителят на певицата. Той видял, че звездата се бави твърде много, притеснил се и след като почукал няколко пъти на вратата на тоалетната, без да получи отговор, разбил вратата с помощта на един от охранителите. Видели Преслава седнала на земята, с глава, облегната на стената, едва дишала и била с премрежен поглед. Оказало се, че е изгубила съзнание за няколко мига, и след като се съвзела, нямала сили да се изправи.

 

В крайна сметка, след като изпила една чаша вода, дошла на себе си и геройски се появила на сцената, за да зарадва феновете си. Пяла близо 2 часа, без да й проличи, че й е лошо. „Браво на нея, каквото и да се случи, тя се държи като звезда“, дивят се от екипа в заведението.

 

От няколко седмици насам Жоро Станоев върти връзка с млада пловдивчанка на име Глория. Преслава пък няма човек до себе си и все още не може да преживее скъсването си с него. Загубила е съня си, а от няколко дни пак е спряла да се храни, тревожат се близките на певицата. Тя им се оплакала, че едва намирала сили да върши работата си и постоянно се чувствала депресирана и тъжна.

Няколкогодишната връзка на Преслава и Бирмата бе особено бурна и напрегната. Те ту се разделяха, ту се събираха, винаги под знака на страшни скандали. Преди 2 седмици Преслава и Бирмата отново предизвикаха джангър в Слънчев бряг.

10 Коментара

;)

преди 8 години

Ъъъъ... Извинете.. Как така се е "освежавала в тоалетната преди участие"???

Коментирай

bivsh fen

преди 8 години

Наркотиците не прощават.

Коментирай

Да

преди 8 години

Амфетите, да сме по-точни

Коментирай

Ей така

преди 8 години

____________/ - шмрък, шмрък

Коментирай

;)

преди 8 години

Да де, но да го напишат така?!

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

след като изпила една чаша вода, дошла на себе си и геройски се появила на сцената............. Хора,вие сериозно ли пишете това,И СИ ВЯРВАТЕ,а най-кофти е,че очаквате някой да ви повярва.И пяла часове,геройски.........хахаххаааааа

Коментирай

Tedi

преди 8 години

Тая е тотална щета. Яко "ин дъ нос", после чаша вода и 2 часа участие. Хахахааааа!!!!! Тя е рекордьор по припадъци от свръхдози по кенефите.

Коментирай

Рея

преди 8 години

Какви амфети... Пресито е на скъпа кока. Това е нейното освежаване, иначе как ще издържи на напрежението. Не я съдете. Тя е много готин човек.

Коментирай

Смях

преди 8 години

Минала тя покрай кока... квато е скръндза. А за 2 седмици ще си изхарчи всичките спестявания от дебелака за кока.

Коментирай

Метовски

преди 8 години

Много внимание отделят някои български издание на тази никаквица.В момента се ядосвам,че си хабя клавиатурата,затова спирам.Просто не ми се пише за айран,в които няма и грам кисело мляко.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.