УЖАСНО! Митьо Пищова насилил Венета Райкова (Вижте на кое предаване става водеща)

5324
08 Септември 2014, 13:00


Абсолютна сензация крие в биографията си Венета Райкова, научи HotArena.net.

 

През 2009 година, когато водещата на вече сваленото „Горещо“ била на почивка във Велико Търново, тя била нападната сексуално от популярния болярския зевзек Митьо Пищова, разкрива екзклузивно в. „Всеки ден“.

 

Единствената причина историята да не влезе в сводката на МВР е разумът на Венета да не излага себе си на публичен резил и разбирайки отлично отчаяното положение на популярния й насилник.

 

През 2009 година Венета, съпругът й Тишо и наследникът им Патрик приели предложение на Митьо Пищова да му гостуват на вилата в Арбанаси. Близо година очилатият дебелак кандисвал популярното семейство да му гостува в старата столица. Впоследствие Райкова жестоко съжалила, че приела предложението на ексцентрика.

 

След като семейството хапнало за вечеря печено агнешко в компанията на възпълния си домакин, всички се отправили към механата с чалга в непосредствена близост. Не след дълго обаче недолюбващият фолк ритмите Тишо, който и без друго не е известен с купонджийски нрав, решил да се оттегли от кючеците заедно с невръстния Патрик.

 

Оставен насаме с Венета обаче, Пищова разчел погрешно ситуацията. 50 и кусур годишният плейбой започнал всячески да сваля известната водеща, като дори си позволявал да я гали, целува и опипва. Освободената Райкова пък не отбягвала ласките, защото й било забавно, без да подозира какво й мисли той всъщност.

 

„Тоя Тишо е абсолютно дърво. Не можи да се забавлява, чалга не слуша, не яде, не пие, остави си хубавата женичка съвсем сама насред кръчмата, аз какво друго може да си помисля. Всяка жена има нужда от ласки, обич, парфюм, вана с мляко и рози“, разказва Пищова с типичния си диалект.

 

След купона самата Райкова проявила интерес да види спалнята на Митьо, с идеята на другия ден да заснеме репортаж за „Горещо“, където зевзекът прави любов със своите три хиляди бройки. Желанието на любопитната блондинка да види бърлогата на мечока й докарало бая проблеми.

 

Щом останали насаме в спалнята на Димитър Маринов, както е вписан в паспорта си боляринът, той ловко започнал да натиска известната си гостенка за секс. Пищова притиснал с телесата си Венета и сочно започнал да облизва с мазната си уста крехките й рамене и шия.

 

Благодарение на трезвеността си Райкова успяла ловко да се измъкне от хватката на звяра и тъй като входната врата на жилището била заключена, като в любовен сериал, тя избягала през прозореца на къщата.

 

Водещата от Нова телевизия преценила, че не е уместно да подава жалба в районното МВР, тъй като добре познавала Пищова и нрава му, а и отдавна знаела, че той таи сексуални апетити към нея. Блондинката от Попово не искала да замесва името си в секс скандал с трътлестия застарял плейбой, заради което преглътнала насилването, без да пише рапорти в полицията.

 

Водещата се връща в Нова телевизия

 

Напук на слуховете, че Венета Райкова е изгонена като мръсно коте от Нова телевизия, това не е съвсем така, узна от свои достоверни източници в медията „Всеки ден“. Истината е, че предаването на устата блондинка „Горещо“ е свалено от програмната схема на частния канал, но легендарната жълта водеща ще продължава да се изявява под шапката на Нова, тъй като е едно от емблематичните лица на телевизията.

 

От 15 септември Райкова се завръща в ефира в целия си блясък, поемайки коментарната рубрика по новия сезон на „ВИП Брадър“ – „Голяма уста“. Тя и още няколко хапливи коментатори ще обсъждат злободневните теми от Къщата, като същевременно ще провежда интервюта с участниците в риалитито, както и техните близки и защитници.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени