Юксел иска 200 лева издръжка за дъщеря си

2137
31 Декември 2011, 10:32


Водещият Юксел Кадриев и бившата му съпруга Бонка Георгиева отново са в люта война.

 

Повод за поредното неразбирателство станали съдебни призовки, които двамата си разменили. Освен че поискал съдът да отнемане на родителските права, Кадриев настоявал майката на дъщеря му да увеличи размера на месечната й издръжка от 60 на 200 лева.

 

В същото време Бонка предявила иск за половината от семейния им автомобил, който след развода останал при Юксел.

 

"Юксел иска всеки месец да му плащам издръжка за Габи от 200 лв. Това няма как да стане. Заплатата ми от Софийската филхармония е 500 лв. без удръжките. Аз имам същите родителски права, както неговите. Те не са му присъдени, както вероятно изглежда отстрани. Просто при развода сключихме споразумение детето да живее при него, защото аз често пътувам. Всяка година Юксел си сменя адресната регистрация, без да ме уведомява. Смени училището на дъщеря ни, също без да ми каже. На какво прилича това?", възмущава се оперната певица пред "Уикенд".


"Не съм чувала Габи от 2 седмици. Исках поне един от двата новогодишни празника да прекараме заедно. Всеки божи ден й звъня и никой не вдига. Вероятно е изпратил детето при майка си и баща си в Оряхово заради зимната й ваканция. Това е третата ми Коледа без Габи".

 

"Накрая се отчаях и звъннах на Юксел. Пратих му имейл, в който най-възпитано го молех да се видим с Габи за Коледа или Нова година. Нищо повече! Той ми върна есемес "С теб ще говоря само писмено", жалва се бившата жена на Кадриев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Еми
преди 6 години
0
При развода той подписа на бившата си съпруга разписка, че тя не му дължи издръжка за детето, защото останаха два заема към банки и всички разходи по апартамента, които от години не бяха плащани. Но както винаги нищо мъжко в него. Заплатата му е около три хиляди лева.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bambina
преди 6 години
0
Тоя турчин ми е толкова гаден и противен,как смее да иска на жената издръжка 200 лв. при положение,че заплатата й е 500 лв.!!!!!!!!Егати наглостта.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени