Юксел пак в болница по спешност

2108
26 Март 2012, 09:00


 

Водещият на новините на Би Ти Ви Юксел отново е бил скован от дискова херния въпреки операцията и в петък през нощта е бил приет за лечение в болница по спешност.
 
 
Поради тази причина се наложи да отсъства отново от ефира и Ани Салич да води сама новините.
 
 
Болките на водещия били нечовешки и продължавали от няколко дни, но Кадриев стискал зъби и се правел, че нищо му няма. Няколко часа преди ефир обаче положението станало нетърпимо.
 
 
Именно заради проблемите с гърба Кадриев отсъстваше няколко дни от телевизионния ефир. На 19-и той отново се върна, за да води новините, само седмица, след като преживя мъчителна операция от дископатия.
 
 
Водещият е бил принуден да изкара емисията в понеделник на инжекции. Преди да заеме мястото си до Ани Салич, в гръбнака на Юксел е инжектирана конска доза успокоителен медикамент. 
 
 
Водещият имал нужда от лекарството, за да може да издържи половинчасовия ефир в седнала позиция, въпреки че тя е противопоказна за състоянието му. 
 
 
Макар че лекарите били против, новинарят сам пожелал да се върне на работа, защото искал да си запази стола до Ани Салич и се страхува, че ако отсъства дълго, може да бъде изместен, пише "Всеки ден".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емилия
преди 6 години
0
Болестите са лошо нещо, но когато човек ти е направил само добрини, а ти му отвръщаш с лошо, не те очаква нищо добро. Съдбата си знае работата. Този тормоз над родното си дете да намрази майка си и телефона и беше отнет, за да не и се обажда това е резултата. Намразваш съпругата си заради някой, развеждаш се и след това се опитваш нея да изкараш виновна. За миналото му не е виновна тя. Тогава още не са се познавали.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени