Умница, та дрънка! Бориса излезе от Сиатълския университет като бакалавър (Вижте как се перчи какъв „гений“ я прави дипломата)

https://hotarena.net/laifstail/umnica-ta-dranka-borisa-izleze-ot-siatalskiia-universitet-kato-bakalavar HotArena.net
Умница, та дрънка! Бориса излезе от Сиатълския университет като бакалавър (Вижте как се перчи какъв „гений“ я прави дипломата)

Какво е българин да завърши университет в чужбина, ако не се погрижи да се разчуе в цялата страна за това? Отговорът е – все едно е останал без образование.

 

Затова моделката Бориса Тютюнджиева реши да качи официалния документ, който удостоверява, че е завършила бакалавърска степен по Бизнес администрация в City University of Seattle, видя HotArena.


\"\"

 

Брюнетката трябваше да разпространи да се види и чуе надалеч, че не бива да бъде повърхност за етикетите, които критиците лепят на манекенките, относно умствената им съдържателност.

 

Както е известно – освен да чупи пози пред обективи, Тютюнджиева има и собствен моден бизнес. Именно затова било важно за нея, да се усъвършенства като бизнес дама, а родителите й имали финансовите възможности, с които да й помогнат във всичките й начинания.

 

Претенциозната Бориса обичала да остроумничи пред приятелки, че нивото на университетите в България било много ниско и затова се насочила да получи най-доброто в чужбина.

 

 

 

 

9 Коментара

журналистка , та дрънка! ха ха

преди 8 години

Браво, Бориса! Доказа момичето, че не може да я слагате в една графа с "журналистката" от Папраци и колежка на тези от жълтите сайтове ха ха Николета Лозанова завършила Харвард зад коша, в мазата, на околовръстното :) Относно езиковите умения е логично завършвайки в Америка , не е необходимо да се коментира.

Коментирай

444

преди 8 години

И тази като Тоца крокодила - скъса се да ходи по почивки и да точи парите на платежоспособни господа, кога е ходила в университета, дето беше и 3 месеца в къртицата, не се знае.Те там да не им е като тук, не ходиш на лекции, а после взимаш диплома.Писна ми от тези празни позьори, дето нищо не са направили , а се хвалят все едно са Бил Гейтс.А тази е толкова груба и противна, че няма накъде.Затова сме на това дередже защото всеки се хвали с купени дипломи и титли, а отдолу нулаааа.

Коментирай

666

преди 8 години

Каква връзка има тук Тоца Коркодила-семейна дама , за да правите някакво меко казано глупаво сравнение и изказване? И после с Бил Гейтс сравнението ха ха. Е, няма по-смешно изказване! Това с купените дипломи да нямаш предвид България? И защо да не отиде на почивка с приятеля си? Николета и не само , как ходи със съпруга си на всички екзотични острови? :) :) А, това не е поза, ако разбираш какво значи това? Позира Николета без да има покритие, а тази, поне е направила нещо сама, което е доказателство, че не толкова проста, колкото си мислите. И дипломата и е от преди доста години, не е от сега и преди година -две.

Коментирай

ме

преди 8 години

Браво на момичето! Ето това е похвала, а не как си е мотала задника по дискотеките като тези двете велики трвеститчета - Никоолето и Андрей(а)

Коментирай

Gabbi

преди 8 години

Фалшива е тая диплома! Не е била тая в Сиатъл!

Коментирай

do 666

преди 8 години

Връзката с Тоца Крокодила е тази, че и тя се фука как има 100 дипломи и нямала неработен ден, а само си вее смъкнатия гъз наляво и надясно, а после лъже, че работи.Същата и тази, влачи се като сопол из София и Гърция после имала диплома от Сиатъл.Нали учеше в Правец и колегите и пропищяха, че само идвала да отмъне по някоя лекция , може би защото е била в Сиатъл по това време хахахах.А за Николета никой не отрича, че най-голямата позьорка от всички, но двете нули споменати по-горе я следват неотлъчно.

Коментирай

Бруно

преди 8 години

както щеше да става модел на Victoria's secret и както щяха да я снимат на корицата на Vogue, същата е работата и с тая диплома.Като клипа на Akon с посестримата и по лъжи Курволета, та и тази да не остане по-назад.А и да не забравим българската Моника Белучи- Венета Харизанова дето вече 10 години я чакат в Италия да стане водеща, ама тя все се дърпа.Смяяяххххх.

Коментирай

учила е в правец

преди 8 години

В Правец има филиал на въпросния университет, та бас държа,че от там и е дипломата, не е учила в САЩ. Певицата Сантра също завурши там.

Коментирай

м-даааа

преди 8 години

Доста т.нар. манекенки и моми с неудобни за споменаване професии са завършили в Правец, доколкото знам. От години малоумни трътки се опитват да докажат, че са интелигентни, но, казвам го по начин, който могат да разберат - тази работа не е като онази. Толкова за нивото.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.