Уморените чалгари ги убиват, нали?

6141
17 Май 2011, 14:56


Редакторска плесница

 

 

* „К*рви, сбогом” е песен на Радо Шишарката, предварително се извиняваме за вулгаризма.

 

„Днеска си тука – утре те няма”, беше казал един велик „таксиметров шофьор”. Така е в живота – днеска пееш, утре – свириш! Кармата сполетя и родните чалгаджийки. Както HotArena.net писа, т.нар. „стари чанти” във фолка ще трябва да преотстъпят място на младата е свежа кръв. Такива певици като Нелина, Гергана, Кати, Татяна и прочие забравени гърли, нямат място в „Пайнер” и Митко Димитров започна да ги „убива” една по една.

 

 

Бавната смърт на старото поколение

 

 

Както Чичо Митко обича да казва, „Ние не сме социално министерство, нито благотворително дружество”. Прав е човекът. Динозаврите като Нелина и Гергана са непознати за младото поколение, което сега слуша чалга. Праисторическите им хитове дори не можаха да останат в списъка със „златни парчета”. Смърт за такива като тях, кресна Митко Пайнера!

 

 

„К*рви, сбогом” *

 

 

Навремето Радо Шишарката имаше една гротескна идея – да направи асоциация на старото поколение чалгари.

 

 

Перхидролени гърли с черни корени в косите, фолк певци с шкембаци и раздърпани дърти чанти – това бяха представителните лица на „сдружението” от уморени чалгарки начело с Радо Шишарката. Повече от ясно е, че тези лица трябва да дадат път на младите таланти във фолка. А на тях да кажем „Сбогом, няма да ни липсвате”.

 

 

Милослава Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Winter
преди 6 години
0
I sercaehd a bunch of sites and this was the best.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени