Уникален обрат! Божинов иска да избяга от Китай, подложен е на нечовешки лишения! (Вижте)

https://hotarena.net/laifstail/unikalen-obrat-bojinov-iska-da-izbiaga-ot-kitai-podlojen-e-na-nechoveshki-lisheniia HotArena.net
Уникален обрат! Божинов иска да избяга от Китай, подложен е на нечовешки лишения! (Вижте)
Валери Божинов не издържа в Китай и е готов да си тръгне при първата оферта към него, тъй като не може да се адаптира към живота в далечната страна, научи HotArena.

Нападателят на второ дивизионния Мейджоу Хака не може да свикне с климата и храната, а най-големият му проблем била липсата на забавления по балкански. Той всеки ден звънял на своите дружки, които са далеч от него.

„В Партизан всяка вечер си правехме купони. Поръчвахме печени прасенца. Тук е друга бира. Няма с кого, а и не разрешават. Направо не ми се говори“, оплаквал се Божигол.

Именно заради партита в Сърбия Божинов бе обвинен, че е дебел. Сега никой не може да каже подобно нещо, а и от последните му снимки се вижда рязката промяна в теглото.

Единственото хубаво в Китай за Божинов са парите, За сравнение годишната му заплата в Партизан се равнява на месечната му в Мейджоу. Въпреки това повелителят на малките котета е готов да си тръгне при първия трансферен прозорец. Доволна от трансфера в Китай е само половинката му Биляна Дол.

5 Коментара

do valeri

преди 7 години

Shto zabravi dushterq si be, koga shte otidesh da vidish deteto ili pak niki mihailov i neq trqbva da otgleda, ne te e sram s taq durta kurva deto e bezdetna na 40 da se razvqvash a dvete ti deca drugi da gi gledat. Smeshnik

Коментирай

Diana

преди 6 години

da ja otglejda tova mu e prizvanieto s kolzeta VC kurvoleta

Коментирай

Сиси

преди 6 години

Струва ми се че скоро време ще има и трето дете и съвсем ще забрави за Валерко и Никол.

Коментирай

ха

преди 6 години

То пък тоя Михайлов все едно някой насила го бута да обира трохите на Божинов.Като се върна при Курволета нека гледа дъщеря и.И нали уж си били голяма любов- да се оженят и да го докажат.Нали всички много я искат за съпруга Николета по нейни думи, ами чакаме брак с Михайлов.

Коментирай

j

преди 6 години

Nikoleta da rodi vednaga ot nikolai, kazahhhh. Toi ima golqm kur kojest i izvit i shte stane bebeto, kazahhhh!!!shhhhh

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.