Уникален скандал! Преслава превърна подаръка от Коко в бордей! Всяка нощ мъкне различни мъже в апартамента (Разказ на комшии)

https://hotarena.net/pod-pricel/unikalen-skandal-preslava-prevarna-podaraka-ot-koko-v-bordei-vsiaka-nosht-makne-razlichni-maje-v-apartamenta HotArena.net
Уникален скандал! Преслава превърна подаръка от Коко в бордей! Всяка нощ мъкне различни мъже в апартамента (Разказ на комшии)

Редакторска плесница

 

В същински бордей е превърнала Преслава апартамента си в кв. Бояна, подарък й от бизнесмена Коко Динев.

 

Това разказаха пред HotArena потресени комшии на фолк гърлата, които са вдигнали ръце от среднощните й гуляи.

 

По думите им в жилището се вихрили

 

страшни оргии,

 

като почти всяка вечер Преслава се прибирала с различни мъже.

 

„Буквално е като отвързана. Това продължава вече твърде дълго. Дори докато беше с Бирмата, пак мъкнеше някакви непознати“, разказват възмутени съседи.

 

Припомняме, че луксозният апартамент на Преслава в „Бояна“ й е подарък от Коко Динев след една незабравима нощ с певицата. Според запознати жилището струвало 200 000 лева и било залог, че певицата няма да си отвори устата за забавленията им.

 

Самата Преслава никога не би дала такава сума – певицата е известна с това, че е

 

много стисната.

 

Неслучайно месеци наред ходи с един и същ маникюр, макар гел лакът й вече отдавна да е за смяна (вж снимките по-долу).

 

За сметка на това пък за купони не й свиди.

 

Разюзданото й поведение може и да се дължи на употреба на едни забранени вещества. Особено на последните снимки в мрежата, Преслава изглежда доста неадекватно

 

Разгледайте снимките в галерията и преценете сами.

 

М. Грозева

9 Коментара

Daria

преди 8 години

KURVA i NARKOMANKA TOVA E PRESLAVA

Коментирай

1

преди 8 години

Освен, че винаги е била в топа на певиците в България Преслава стана яка и вървежна мацка, с което си навлече гневът на Николета. Тя иска тази роля на яка и вървежна мацка само за себе си. И за това се хули по де що има хубава популярна жена. По Ася се хули по друга линия, роднинска, щото е бившата на мъжа й. Не щото е много за завиждане.

Коментирай

ppp

преди 8 години

Г - жо Грозева, Вие тенденциозно "очерняте" всеки един, който госпожа Николета не харесва. Не знам защо не си скъсате дипломите ( ако въобще имате такива). Светската журналистика не Ви се получава. Ориентирайте се към друга професинално поприще. Преслава, Алисия, Моника Валериева. Всяка една от тези жени е враг на Николета и респективно на хот арена. Спрете вече да слугувате на това джудже!!! Смешни сте и доста жалкиии!!!

Коментирай

sisi

преди 8 години

A be taz preslava e nostnapeperyda kurva

Коментирай

!!??

преди 8 години

Защо махленките от Хотарена се захванахте с Преслава, по случай песента АМАТЬОРКА ли хахахахахха. Оная Лозанова всеки я подхвърля като парцал мъже, жени ;)).

Коментирай

започна се

преди 8 години

Хайдееее , разбра се на кой е посветила новата си песен - "Аматьорка" Преслава и се започна атаката. И не от кой да е, ами от самата така "велика журналистка" с първи клас незавършен М.Грозева. Да се смееш ли, да плачеш ли? тази жена е директно с колежката си и приятелка Николета Лозанова да се хванат за ръчички и да се хвърлят я от вълнолом, я от високите мостове. Така ще се спасят и хората около себе си. Крайно време е да се обърне внимание на тази прословута в "грамотността и кадърността си журналистка" и да и се покаже , къде и е мястото. Дори не симпатизирам на Преслава, но тази неграмотна и злобна некадърница не я дишам.

Коментирай

това е и мое мнение

преди 8 години

Оказа се , че не е само мое мнение. Дори не бях прочела коментарите надолу. ха ха ха Явно хората виждат реално нещата...

Коментирай

2

преди 8 години

Ася изглежда далеч много по-добре към сегашен етап. Виждала съм ги и двете наскоро. Категорично много по-добре. Това,че Николета навлича лъскави парцалки не я правят по-красива. Тя е гротеска напоследък , а ако свали макияжа, кита и всичко по нея, наистина няма да я познаете. не ми дреме за нито една от двете. Казвам обективната истина.

Коментирай

да

преди 8 години

За това ,абсолютно сте права!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.