Уникална история! Милица Гладнишка спипана на калъп в танцово студио

1711
14 Май 2017, 12:00


Уникална история има Милица Гладнишка! Днес се смее с глас на нея, но при случването й никак не й било до шеги. Актрисата, която помага на участниците в „Като две капки вода” да се справят с имитациите, така се била притеснила, че се чудела къде да се дене. Как иначе след като била спипана да прави секс с тогавашния си приятел, при това на работното му място, и то от шефа му, научи HotArena.

Неприятната ситуация се разиграла преди години. Тогава Милица имала връзка с танцьор. Един ден, обхванати от дива страст, двамата се награбили в танцовото му студио. Той бил сигурен, че никой няма да се появи, за това и не си направил труда да заключи вратата. Не щеш ли обаче влетял шефа му със свой бизнес партньор. Двамата били втрещени от чисто голата двойка, отдала се на сладострастие.

Милица мигновено се шмугнала зад една колона, което не помогнало кой знае колко, тъй като студиото било с огледални стени. Приятелят й бързо съобразил и я избутал в банята. Шефът му обаче така се ошашавил, че в суматохата объркал Милица с жена си. Човекът не мирясал, докато тя не отворила банята и не показала глава, за да го убеди, че греши, пише "Уикенд".


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Яни
Преди 1 година
-1
Защо занимавате хората с това дебело същество с оценени очи лигаво и грозно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени