Уникална история! Според очевидец: Николета Лозанова не се спря! Иска да спи със Станимир Гъмов, за да съсипе Преслава (Много подробности от случката)

https://hotarena.net/pod-pricel/unikalna-istoriia-spored-ochevidec-nikoleta-lozanova-ne-se-spria-iska-da-spi-sas-stanimir-gamov-za-da-sasipe-preslava HotArena.net
Уникална история! Според очевидец: Николета Лозанова не се спря! Иска да спи със Станимир Гъмов, за да съсипе Преслава (Много подробности от случката)
Читателска новина


Николета Лозанова е готова на всичко, за да се мушне в леглото на кукловода Станимир Гъмов, узна HotArena.


Вероятно не физическите дадености на актьора я привличат, колкото желанието й за мъст! Така поне се твърди в много забавен сигнал, който получихме на редакционния имейл. Вижте какво ни пише читател станал свидетел на опитите на Николета да измъкне от лапите на Преслава любимия й годеник:

Николета Лозанова, която намрази Преслава, сега се опитва да и отнеме всичко. Преслава потвърди, че усеща напрежение между тях от страна на Николета още от много време. Телевизионната водеща не спира да се опитва да смачка психически певицата, като непрекъснато и прави забележки за сценичното и облекло в \"Папараци\" и след наградите на \"Планета\" открито подкрепи Галена като сподели неин клип и написа на Преси да гледа и да се учи, защото така се ставало певица на годината.

Сега Лозанова е във вихъра си и се опитва да отнеме щастието на Преслава. Набелязала си е Станимир Гъмов и си мисли, че лесно ще го вкара в леглото си. Мога да съм сигурна, че Станимир обича Преслава с цялото си сърце, както и тя него и ако Николета си мисли, че ще и се получи с него, жестоко се лъже. След като вчера Преслава и Гъмов бяха на вечеря, Лозанова с цялата си наглост се натресе при тях и най-нахално си взе стол и седна на кръглата масичка при тях в столичен ресторант.

Цяла вечер хвърляше секси погледи на актьора, но той не я отрази, а гледаше само и единствено годеницата си. По всичко си личеше, че Преси не се чувства добре в компанията на Николета и се усети какво иска да направи с любимият и, затова го дръпна и много страстно го разцелува, а след това му каза нещо от сорта:

-Хайде да тръгваме, маймун! Когато се приберем ще те изненадам... След като закачливо намекна, че ще правят секс, той се зарадва и отговори:

-С теб винаги!

Много ми хареса изражението на Лозанова, когато си платиха сметката и си тръгнаха. След това Гъмов обясни на Преси, че Николета много го дразни, а тя му разказа какво говори за нея и как е усетила за намеренията и.

16 Коментара

омг

преди 7 години

:D ква си мазна циганка.Ако някой иска да хване гонорея сам ще те потърси, цингоминет

Коментирай

mimi

преди 7 години

Abe vie dobre li ste nikoleta sopola nqma da si hvarli po alkoholika gamov, tragnali ste s nego da q svatosvate toi si a taman za presa, ediniq piqn drugiq drogiran ot tva po hubavo kakvo xaxaxaxaxaxscsd

Коментирай

kris

преди 7 години

xaxaxa kakva e tazi izmislica nqma takova neshto stiga ste pisali gluposti Preslava izobshto ne se vijda s Gamov kakvo ostana da mu bude godenica stavate smeshni ili vie ste bolni mozaci ili nqkoi s vas si pravi egati tashaka xaxaxa a i Nikoleta i Preslava na edno mqsto nqma kak da se zasekat taikato se izbqgvat istinata e che Nikoleta spa sas Birmata predi izvesno vreme i zatova mejdu tqh ima tova naprejenie poneje Preslava razbra i Nikoletka si misli che Preslava e spala sas Bojinov poneje toi kato e razbral mnogo qko q precaka pri razvoda zatova e cqlata rabota

Коментирай

Vogue

преди 7 години

Хахах, Бирмата я ошляпка, после я разправя на всички, пък сга тръгна и с нейния враг - Алисия, Преслава пък му е бивша и й се смееше на простотията, това малко циганче наистина полудя.

Коментирай

Жалка история

преди 7 години

Хахаха Николета и на малкия пръст на Преслава не може да стъпи.

Коментирай

тъпото в Минета крещи

преди 7 години

тази неграмотната проститутка си е калтак по рождение. Няма да забравя как я изкарваха в пред дискотеката в жк. Смирненски в Пловдив момичета я скубеха и ритаха, блъскаха, като брашнян чувал простакесата , че скачала и се завирала в леглата сама на техните гаджетата. Ебеха я на свирки който си поиска за една кола и за слава. А то, тъпо ,с тъп поглед гледа като стреляно пък не улучено. Ей, много тъпа курва е този дебил. Познавам я още от училище. Същата помия си е и днес не да и купуват и да се облича с оборотни лъскави дрешки от различни фирмички срещу реклама, така ще си склока кокали простата селска пуйка. Колко кока е изшмъркала по дискотеките и бардаците, и колко сперма е изгълтала Черно Море да напълниш. Тъпа и грозна проститутка! Добре, че го докарва на глед от Фотошоп, че иначе плаши.

Коментирай

1234457

преди 7 години

Как се излага не е истина. На кой ли не се навря, кой ли не я изрита. Как се е смачкала не е истина, това от много акъл, хвалби колко е"по -по -най", как е избрана, преизбрана, какъв "супер " "модел" е ;D, абе изобщо въздух, защото все още си е едно голямо нищо.

Коментирай

Anonimen

преди 7 години

Ne varvam da iska da ima neshto obshto s toq smotaniq.Neshto ne se varzva krasiva jena kato neq ima dostatachno mnogo po hubavi kandidati s sigurnost.

Коментирай

нищо ново

преди 7 години

Извинете тя тази дама изобщо има ли легло в което да не иска да се вмъкне, а кой иска да се вмъкне в нейното без тя да прави напъни.

Коментирай

x i y

преди 7 години

николета е проститутка , а гъмов не понася такива като нея ..последно курволета лозанова се беше продала на роналдо срещу определена сума

Коментирай

Anonimka

преди 7 години

Bxt kurwata! Tq mrazi preslawa, zasxtoto i zawijda ;)

Коментирай

stela

преди 7 години

Личи си,че не си я виждал.Няма нищо красиво в тая торба.Дори бих казала,че е невзрачна и незабележима.Ако не се беше разпискала нямаше да я разпозная.Аз съм 1.68 и се имам за ниска,но тая ми стига до рамото.Да не ти казвам колко е черна,все едно кирлясал,на опашка вързана с чело започващо от средата на главата.Лицето и е същата работа-няма нищо общо с това което виждаш по снимките които качва.Изглеждаше меко казано потресаващо,както вече казах ако не беше се разпищяла нямаше и да я отразя.Някак състарена и съсухрена е,прегоряла и на петна.Сама си го е причинила.....И с торба на главата пак не е красива.Сори,че ти разбивам фантазията.Замислих се да я снимам,но се сетих,че може и да ми налети на бой а тогава трябваше да я обезобразя съвсем.

Коментирай

Hm

преди 7 години

Стела, къде си видяла това недоразумение и за какво е пискало?

Коментирай

мария

преди 7 години

Въй не хора трябва да сте много зле,за да вярвате на подобни глупости,тя тая Николета Лозанова е такава курва , че ще тръгне след всеки мъж на жена на която завижда,като Преси!!!! Затова не вярвайте на глупостите Курвалета Лозанова иска да я засенчи защото и завижда!!!!!

Коментирай

Jenny

преди 7 години

hi blogger can we request to upload the latest video of canor from corbin fisher i really love to watch his vi#3&od82e0;thank you so much mr blogger.your assistance is highly appreciated

Коментирай

Lozanova oficial do Anonimka

преди 6 години

Научи се да пишеш

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.