Уникална история! Вижте как баровци дебнат и хващат в изневяра любимите си чалгарки (100% работеща схема)

6568
19 Ноември 2016, 18:00


Гаджетата на известни чалга певици наемат частни детективи, за да следят 24 часа в денонощието половинките си, научи HotArena.

Това твърди служител на детективска агенция. Някои ревниви бароци поръчвали тайни микрофони в колите на изпълнителките, за да слушат кого возят вътре, какво говорят и дали няма да се изпуснат за някоя забежка. Освен бръмбар искали да има и джипиес, който се лепи с магнит под купето или бронята на колата, който показва точния й маршрут.

Когато клиентът поръчвал външно наблюдение, предварително давал графика на обекта. Предвид начина на живот на певиците, повечето от тях спели до обяд. Следобедът бил посветен на прически, маникюр, след което тръгвали по кафета. Ако дадената вечер няма участие и се прибере в 22 часа, съгледвачът оставал пред жилището поне още два часа след прибирането. Тогава докладвал на бизнесмена, че приятелката му си е вкъщи и той сваля наблюдението.

Ако обаче жената излезе по-късно, а няма ангажименти да пее по дискотеки, баровецът доплащал за следене до сутринта. Агентите ходели и по участия на звездите във фолка. Често баровците искали да има запис и със скрита камера как се държат жените им в заведението.

Заключенията на детективите са, че в повече случаи, когато са били наемане да следят певици, те са били хващани в крачка, пише „Телеграф“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diqna
Преди 1 година
0
Хахахха,mj
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mj
Преди 1 година
0
Кажете за Мара, как я хвана Гущеров да бяга от охраната
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени