Уникално! Изневяра на Емануела оценена на 1 милион

4743
05 Май 2011, 17:09


 

Предбрачен договор с фантастични неустойки ще предшества брака на фолкпевицата Емануела и сина на продуцента й Виктор Касъмов – Денис. Най-шокиращата точка в него гласи долу-горе следното: "Всеки от съпрузите, уличен в изневяра от другия, му дължи обезщетение в размер на 1 милион лева".

 

Бъдещото семейство вече дори било наело столичен адвокат, който да оформи уникалния договор.

 

Идеята за него била на младоженеца Денис. Въпреки че по-логичното би било да е обратното - той е едва 22-годишен и със сигурност в някакъв бъдещ момент ще му се прикръшка.

 

Денис бил подучен от баща си Виктор, който също гонел дивиденти от споразумението. Обвързвайки се със сина му и с милионни клаузи, изпеченият хитрец Касъмов искал да си гарантира, че певицата няма да напусне фирмата му "Ара", сплашен от последните слухове, че тя подготвя бягство в "Пайнер", четем в "Уикенд".

 

Първоначално Касъмови натиснали младоженката да подпише клауза за изневяра в размер на баснословните 1 милион евро. Синеоката певица обаче категорично отказала да се заробва с подобно споразумение. Даже скочила, че няма да се омъжи.

 

"Целият договор по начало е смехотворен. Сигурно Кейт Мидълтъл може да напусне принц Уилям срещу по-ниска неустойка от тази на Емануела. Да не говорим, че винаги може да се направи постановка и да се окаже, че е "изневерила". Лека утеха е, че същото се отнася и за Денис – неговото кръшкане също ще му струва милион", подхождат с недоверие към пребрачния договор на колежката си певици от фирмата.

 

Най-големият келепир за Емануела ще бъде да роди 2 деца на Денис Касъмов. Една от точките в договора гласяла, че ако семейството се сдобие с двама наследника и след време се раздели, а съдът присъди децата на майка си, тя става собственик на  "Ара". За едно отроче пък й се полагали 70% от музикалната компания. Стига, разбира се, преди да се стигне до развод, Емануела да не бъде хваната в изневяра.

 

Сватбеното тържество между Денис и Емануела е планирано за 11 септември в хотел „Шератон”. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени