Веско Маринов ще подава микрофона на Преслава и сестра й! Тримата излизат заедно с общо участие за първи път в кариерата си. Трите звезди на "Пайнер" ще се включат в 14-ото поред издание на благотворителната инициатива на президента на Република България "Българската Коледа", научи HotArena.

Преси, Ивелина Колева (както се казва сестра й) и Веселин Маринов ще бъдат част от големия благотворителен концерт на 25 декември 2016 г. в подкрепа на благородна кауза, която всяка година обединява иначе дръпнатата ни нация и сърцата ни се отварят за тези, които са в трудно положение.

Тази година "Българската Коледа" ще бъде насочена към подкрепа на децата с тежки хронични болести. По традиция спектакълът ще събере на една сцена голяма част от най-обичаните и уважавани български изпълнители, артисти и випове. Концертът ще бъде излъчен от 20 ч. на 25 декември по Нова телевизия.

Междувременно Веселин Маринов направи страшно признание - че в края на месеца често му се случвало "едва-едва" да преживее и да свърже двата края. Причината е, че няма пари. "Кълна се в най-близките си хора, аз не съм богат човек. Аз не пея за пари", казва той. И все пак грандиозният концерт, с който Веско разтресе "Арена Армеец" преди броени дни, му донесе шестцифрена сума, така че в близките месеци не бива да се оплаква, че не може да изкара месеца. Стига да не си е намерил нова любовница, която да му изпие акъла и да му скъса джоба, ще му е добре.

Ако все пак банкрутира, Веско винаги може да се обърне към щерка си Йоана. Тя бачка в държавното предприятие "Ръководство на въздушно движение", където взема страхотна заплата, пише "България днес".