Уникално! Вижте имението на най — богатия наркобарон в света! Има дори стая за пачки

6928
28 Март 2015, 19:07Босът на босовете в света на дрогата Хоакин Гусман Лоера, наричан още Ел Чапо бе арестуван преди дни. Това, което шашна целия свят обаче, не бе неговото залавяне, а грандиозния лукс, в който той тъне, видя HotArena.


Стая за пачки, златни пушки, екзотични животни са само част от чудесата в имението на най-богатия наркобарон в света. И сега се дръжте—тук, в клетка живее и митичния бял тигър — едно от най-редките животни в света.


След ареста на наркобоса, полицията в Мексико публикува снимки, които обиколиха мрежата със скоростта на светлината. Военен арсенал като за световна война, специални стаи за пачки и дори златно оръжие присъстват в дома му.


Огромното имение само по себе си е направо палат на удоволствията и лукса, но намерените в него пари в кеш и предмети, достигат шеметната стойност от 205 милиона долара. Според мнозина Ел Чапо, от дома си е можел спокойно да управлява не малка армия, а направо огромна държава, пише Труд.


В действителност Ел Чапо е бил истински диктатор в пълния смисъл на думата. В подземията на къщата му са намерени най-разнообразни машини на смъртта.


Кървавите конфликти, които наркобосът създаваше през годините отнеха живота на поне 100 000 души. Но най-странното е, че почти още толкова хора в Мексико са готови да му служат и да продължат да участват във войната между наркокартелите и полицията, с надеждата, че един ден ще постигнат успеха на Ел Чапо.


Независимо на каква цена.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени