Упс! Силиконът на Глория дефектира от танците (СНИМКИ)

Силиконът на Глория застрашително е тръгнал надолу. HotArena.net попадна на уникални снимки на певицата, на които се вижда, че бюстът й е увиснал, и то доста.

https://hotarena.net/laifstail/ups-silikonyt-na-gloriq-defektira-ot-tancite-snimki HotArena.net
Упс! Силиконът на Глория дефектира от танците (СНИМКИ)

Силиконът на Глория застрашително е тръгнал надолу. HotArena.net попадна на уникални снимки на певицата, на които се вижда, че бюстът й е увиснал, и то доста.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Силиконът на Глория застрашително е тръгнал надолу.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\"><strong>HotArena.net</strong> попадна на уникални снимки на певицата, на които се вижда, че бюстът й е увиснал, и то доста.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Най-вероятната причина за драстично отразилата се гравитация върху гърдите й, са усилените тренировки в Денсинг старс.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Според специалисти, интензивните танци не са особено препоръчителни, когато в бюста има много кубици силикон.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Глория танцува без почивка и се раздава максимално, но това очевидно се е отразило на имплантите й.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Още повече, ако не са сменяни отдавна, вероятността да дефектират е още по-голяма.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Певицата рядко си позволява да заложи на широки деколтета, още повече пък да демонстрира пищната си обиколка. Може би това са едни от малкото снимки, на които ясно може да се види бюстът на певицата отблизо. И гледката не е особено секси.</span></p>

3 Коментара

аман от лъжи

преди 11 години

Снимката е на поне 2-3 години....

Коментирай

Дидо

преди 11 години

Да видяхте гърдите на професионалните танцьорки увиснали? Но те млади момичета.

Коментирай

Тъпи сте

преди 11 години

Първо Глория в момента е със съвсем друга прическа и още от преди да е в Денцинг Старс е с новата прическа ,такаче тази снимка няма нищо общо с танците.Второ това не са увиснали гърди .Трето нормално е и винаги е така ,при голям бюст независимо със силикон или не той е тежък и тегли на доло.И да ви кажа си е доста секси .Дай боже всички да изглеждаме така на по 40 години ....слабички стегнати с тия дълги слаби крачета и хубава кожа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.