Уреди се! Райна обикаля света с парите на богат любовник (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/uredi-se-raina-obikalia-sveta-s-parite-na-bogat-liubovnik HotArena.net
Уреди се! Райна обикаля света с парите на богат любовник (Подробности)

Райна се различаваше до този момент от колежките си с това, че не търсеше богат спонсор и с естествения си вид. Сега това, което я отличава, е само второто. Пилето прикотка милионер, който финансира обиколките й по света, научи HotArena!

 

Дълги години македонското девойче чакаше принца на бял кон, но той така и не дойде. В крайна сметка се принуди да забърше заможен господин, който е решила да пази в тайна.

 

Райна не спира да обикаля земното кълбо, като сега се е спряла в Пунта Кана в Домениканската република.

 

Малко от родните звезди могат да си позволят да отидат там, а бедното до скоро Пиле демонстрира, че парите за нея не са проблем, пише „България Днес“.

 

Както не веднъж сме писали – певицата няма участия и доходи. Вече е ясно откъде идва финансирането на екскурзиите й. Заможният господин до Райна и състоянието му я карат да не си дава зор в правенето на хитове.

 

Решила е максимално да се отдаде на лукс и охолен живот, какъвто до този момент не бе виждала.

 

4 Коментара

Не nikki

преди 9 години

Tova da ne vi klozeta lainqrova v razvod.... Raina e klasa.... stil i naturalna krasota.... advendjarski duh.... Raine s teb sme .... obqvk voina i ti na Nikoleta.... i duet s Alisiq ...machkai.... derzai ... ti si silna

Коментирай

офф

преди 9 години

Райна има страхотни снимки в страницата си и ми е много чудно защо не ги показват тях, а циркулират такива измислени като на Клозета Лозанова.. Ноо да, Райна не я промотират сводници и не си търси клиенти да я "порят като риба" срещу заплащане..спонсорство..за "по–модерно"! Не е толкова непостижимо да пътуваш извън Бг !

Коментирай

Райна е жената

преди 9 години

Райна е най-естествената и красива фолк певица! Това е!!! Тя е много талантлива, нежна и фина дама! Стига писахте глупости! Погледнете наградите на Планета - всичките певици са с по пет тона грим, разкрачени, надупени, нацупени и със стръвнишки погледи като на порно звезди... Единствена Райна е истинска и блести сред останалата паплач ! Райна, с теб сме!!! Успех!!

Коментирай

Даммм...

преди 9 години

...Фината ти дама знаеш ли как каруцарски псува! Чак момчето с нея се изчерви.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.