US-бирници издирват Анита Мейзер (Кметството в Чикаго бута бизнес сгради на миската-менте)

3548
12 Юли 2015, 12:25


Анита Мейзер здраво е задлъжняла на данъчните власти в САЩ и това е причината да „пусне котва” във Варна вече 3-4 месеца, узна HotArena!

 

Бирниците в Чикаго издирвали под дърво и камък самопровъзгласилата се за „Мис България” силиконка заради сериозен 4-цифрен дълг, пише „Уикенд“.

 

Тунингованата госпожа се завърна в родината си уж само за снимките на предаването „Мис Пепеляшка”, което я нае за първия си сезон. Оказва се обаче, че Мейзер е кацнала във Варна с еднопосочен билет и не бърза да се връща в Лас Вегас, където живее от години. Причината не е никак приятна – смуглата варненка има да плаща сума от порядъка на 7-8 хиляди долара данък сгради.

 

Анита, която има претенции, че разбира от търговия, закупила две бизнес сгради в Чикаго. Намерението й било да ги ремонтира, след което да пусне в тях наематели и да си живее охолно като баровка, само като лапа всеки месец тлъста аренда. Тъй като инвестирала в недвижимата собственост почти всичките си спестявания, не й останали пари, за да ги освежи и отложила това във времето.

 

Точно тук сглупила, а също и в това, че оставила постройките без какъвто и да е надзор. Тъй като сградите били в едно от предградията, което не се слави с много добра репутация и в него вилнеят престъпни банди, имотите на Мейзер били изтърбушени с хастара нагоре. „Всичко, което може да бъде носено, е ограбено. Дори не само. Обадиха ми се да ми кажат, че са изкорубили дори тръбопроводите и дограмите”, тюхка се миската-менте.

 

Сега тя е заплашена от банкрут, тъй като за нейн ужас се очертава парите, вложени в сградите, да се превърнат в пепел, в буквалния смисъл. Кметството в Чикаго пратило писмо на адреса й във Вегас, че ако в най-кратък срок не превърне постройките в нормален вид, на място ще бъдат изпратени багери, които да ги сринат със земята.

 

Според местните разпоредби разходите по разчистването се поемали от собственика на имота, а не от кметството. „Най-малко 50 хил. долара ще ми струва разчистването. Откъде да ги взема? Закъсах много лошо…, вайка се Мейзер. Единствените й доходи в момента били наемите от бутик и от къщата на баща й във Варна.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени