Установиха причините за смъртта на Боби Кристина

2319
28 Септември 2015, 19:27


Причините за смъртта на Боби Кристина Браун вече са известни. Три месеца след смъртта на младото момиче, от следствието излязоха с резултати от аутопсията, научи HotArena.


По искане на съда обаче данните за смъртта на Боби Кристина са засекретени. Медиите няма да получат информация за тях, а делото за смъртта й ще се гледа при закрити врати.


Съдът в Джорджия вече разглежда случая, като след това ще бъде взето решение дали смъртта й да се третира в следствие на убийство, или опит за самоубийство. 22-годишната Боби Кристина почина на 26 юли след шест месеца битка за живота си.


Тя бе намерена през януари тази година, в безсъзнание, във ваната на апартамента си. Споровете за това как се е озовала там и дали е в резултат от побой между нея и Ник Гордън, или след като се е нагълтала с хапчета, още се изясняват.


Неофициално, за виновник за ситуацията се сочи Ник Гордън, гадже на Боби Кристина. Семейството й вече заведе иск срещу него за опит за убийство.


Патолозите извършили аутопсията заявиха, че нямат право да оповестяват причините за смъртта на Боби Кристина и резултатите от изследванията. От съда наложиха възбрана и забраниха оповестяване на данните.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
*
преди 2 години
0
минала
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бЕлото не прощава!
преди 2 години
0
Причината венозно или през носа е винала!?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени