Устните на Моника Валериева- чудесен пример за некадърна пластична хирургия (Фото)

https://hotarena.net/az-jenata/ustnite-na-monika-valerieva-chudesen-primer-za-nekadarna-plastichna-hirurgiia HotArena.net
Устните на Моника Валериева- чудесен пример за некадърна пластична хирургия (Фото)
Моника Валериева си е причинила тотална гавра и съвсем се е обезобразила, видя HotArena.

Моделката е екциклопедичен пример за това как не трябва да изглежда една жена. При Моника пластичните интервенции вместо да изпишат вежди, са изболи очи.


Устните на Валериева са толкова неестесвени, че скоро ще се трансофрмират в патешка човка. Те не просто са огромни и подути, но и са несъразмерни и изкривени, пише \"Всеки ден\".


Моника може да послужи като обеца на ухото за всички млади момичета, които хем искат да са красиви, хем не могат да си позволят качествени услуги, които няма да ги обезобразят.


Носът й скулите на Валериева също са загубили нормалния си вид по пътя към клиниката за пластична хирургия. Така постепенно тя се превръща в жертва на козметичните процедури и на собствената суета, която ще я затрие.

10 Коментара

и квоооооо

преди 7 години

Няма ли да напишете че са гаджета с Гъмов хихи.

Коментирай

kokona

преди 7 години

Da!Naistina e mnogo grozna jena,no predi plastikite e bila chudovishte,Moje da ne sa spoluchlivi no vse pak e po dobre ot predi.Ne sa vinovni v sluchaq plastichnite hirurzi a prosto ot nishto neshto trudno se pravi!

Коментирай

mimi

преди 7 години

Ustnite na mona sa tragichni , neznam koi gi haresva tezi chudovishta kato mona ta tq ako mi se poqvi v tamnoto shte polucha strahova nevroza

Коментирай

no name

преди 7 години

екциклопедичен????????????

Коментирай

f

преди 7 години

Това ви е най-точната статия писана някога. За пръв път няма пристрастия, няма изопачаване.. Просто голата истина, точно такава, каквато е. Действително може да служи като предупреждение с тази подута уста. И действително е енциклопедичен пример за това как точно трябва ДА НЕ изглежда една жена.

Коментирай

абе я пътувайте

преди 7 години

Милиони пъти е по красива от травестита ваш Лозанова.Циганката е с хиляди пластики ,но за нея си мълчите и нищо не пишете щот ви плащаааа.Тръгнали Моника да плюят.Моника е свежа и млада със стегнато тяло.Красавица,а не ниска и трътлеста като вашия дрът таралясник Клозет.А сега разбрахте ли?Лозана травестит от пластики заприличал на мумия ,тръгнали на Моника да и ядът гъза.

Коментирай

Лилия

преди 7 години

Кое е красивото на тая подута травеститска мутра. В университета имам колежки нежни и красиви като капки, както се казва, които слагат в малкия си джоб и Николети, и Моники, и всички техни разновидности. Има нещо в Моника, което винаги ми напомня на някогашния травестит Урсула.

Коментирай

Lora

преди 7 години

Всичките са като патки в устите! Не знам как изобщо това се превърна в мода? Приличат на порно актриси от началото на 90-те години! Всички вече са еднакви - надути до пръсване усти, силиконови топки за гърди, издялкани носове и лица , топчести скули! Явно мъжете в България са пълни боклуци, щом харесват такива евтини жени!

Коментирай

Lora

преди 7 години

Това не са грешки на пластични хирурзи, те просто, тъпите патки, искат да си изглеждат така! И се гордеят с това!

Коментирай

Доко

преди 7 години

..Гледах я при Гала...Тя цялата е грешка на Пластичната хирургия..Да беше дала да я боксира в мутрата някой боксьор по добър ефект щеше да постигне..Много моля,чурвена точка и препоръчителен родителски контрол..не за друго,да не плаши децата..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.