Уволненият баджанак на Слави Трифонов подпухна от алкохола (Шокиращи подробности)

6737
04 Септември 2016, 12:00


Бившият сценарист на Слави Трифонов – Светльо Митев, когото Дългия изгони за арогантно поведение, е изпаднал на дъното. Станалият популярен с образа на Митко Манафов филолог в момента изглежда ужасяващо – дебел, брадясал, подпухнал,  отпуснат, човек трудно би го познал, видя HotArena.

Светльо бе засечен преди броени дни  от човек "Уикенд" как пие съвсем сам в заведение в центъра на София. Във все още ранната вечер той бе приседнал с цигара в ръка пред чаша бира и остана така чак до късни доби. Не само че нямаше никаква компания, но и часове наред никой не позвъни, за да го чуе по телефона. Съвсем сам и умислен Манафов смучеше  от чашата си, очевидно внимавайки да не я изпие прекалено бързо и да трябва да поръчва втора.

„Ужас! Това той ли е? Не може да го познае човек!”, коментираха случайните посетители на заведението, които все пак успяха да видят в пиянски подпухнал ото лице на Митев някогашния сценарист на Слави Трифонов, който ръсеше  отекрана остроумия във високопарен псевдоинтелигентски стил.

Той остана без работа през януари, когато Дългия реши, че повече няма да търпи дразнещ ото му поведение. На екран неговата арогантност изглежда интересна, но много преди да му дадат мощен тласък към вратата на шоуто, Светльо я бил пренесъл и в  отношенията с колегите и шефа си. Накрая Трифонов решил да покаже кой командва парада и се освободил  от Манафов. Говори се, че причината за уволнението може да е и това, че Митев преди шефа си известно време мачкаше чаршафите с русата красавица Мартина Джорджевич, която след това се прехвърли на учиндолския шоумен.

Оттогава Светльо все не можел да си намери свястна работа. Опитал тук-там, но никой не може да му предложи хем телевизионна слава, хем добри пари, хем възможност да се прави на хахо, както е свикнал. Той  открай време нямал много приятели, защото хората трудно го понасят. Когато обаче се влял в редиците на безработните, останал съвсем без компания, тъй като станал толкова циничен и неприятен, че и малкото, които все още го търпели, започнали да го отбягват. Сега псевдофилософът прекарва вечерите си основно сам и в разсъждения как бързо  отминава светската слава. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени