Уволняват Башар Рахал? Бездомното му шоу със скандално нисък рейтинг

1837
10 Ноември 2015, 14:00


Бездомното шоу на Башар Рахал скоро може да падне от ефир, научи HotArena.

 

Предаването има скандално нисък рейтинг и дори чарът на Башар Рахал се оказа недостатъчен, за да привлече пред екраните кой знае каква аудитория.

 

Екипът има краен срок да вдигне зрителския интерес до декември, научи „Всеки ден“. Ако не успее, си заминава.

 

Макар да пусна в ход всички техники за впечатляване на зрителите, които е изучил във ВИТИЗ, и да заложи на доста интересни гости, шоуто му си остана дупка в рейтингите на частната телевизия.

 

Идеята водещият да ходи по къщите на хората с молба да пуснат екипа да снима беше елиминирана още след първите 4-5 предавания като доста тъпа и скучновата.

 

Отпаднаха и аматьорските изпълнения на Славена Вътова, за които се оказа, че също отблъскват зрителите, вместо да ги привличат. Въпреки това обаче шоуто не можа да събере фенове.

 

Като последен опит да накарат хората да го гледат, в Би Ти Ви решиха да сменят часа на излъчване. Вместо да го пускат веднага след „Комиците“, както беше доскоро, го преместиха в събота следобед. Идеята е, че шоуто досега се е излъчвало, когато хората вече си лягат, затова не се е гледало.

 

Високият рейтинг на Любо Нейков и компания обаче привличаше зрители и за Башар Рахал. Сега той вече не може да разчита, че ще дърпа от аудиторията на друго шоу. Въпреки добрите си чувства към актьора и екранната му половинка Славена Вътова в телевизията били непреклонни: ако до декември рейтингите не се вдигнат, Бездомното шоу отива в историята.

 

Между другото, откакто „Море от любов“ бе свалено, в Би Ти Ви все не могат да намерят подходящо предаване, с което да вдигнат рейтинга си в съботния следобед. За кратко работа вършеше „120 минути“ на Светослав Иванов. След като обаче го преместиха в неделя, часовият пояс в събота отново остана празен откъм оригинална продукция.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени