Уволняват Емо Чолаков, синоптикът в бесен конфликт с Би Ти Ви (Подробности ТУК)

3580
28 Август 2016, 14:57


Един от най-емблематичните водещи на прогнозата за времето в телевизионен ефир Емил Чолаков скоро може да се прости с работата си. Причината е, че вечно усмихнатият шегаджия драпа за повече признание от Би Ти Ви, научи HotArena.

Синоптикът буквално е предприел стратегия да изнудва шефовете си да увеличат заплатата му сериозно, след като в следващите няколко месеца ще поеме повече и повече работа. От своя страна те никак не останали доволни от това и обмисляли дали да не го направят поредния безпризорен кадър на медията.

След като преди седмици една от водещите на прогнозата за времето Станислава Цалова разкри, че пак ще става майка, Емо съзрял възможност да затвърди позицията си пред шефовете и да иска увеличение на заплатата. Макар заради финансови проблеми в последните месеци от Би Ти Ви да били прокудени някои от най-големите имена, Чолаков не се съмнявал, че ще получи подкрепа. Синоптикът от години се сдушавал с началниците и знаел, че сега има повече от категорични аргументи за повишаване на заплатата си.

„Той поиска среща, за да им обясни, че ще му се налага да работи повече, нищо, че Стаси си има заместничка по време на майчинството. Намекна, че за толкова години лоялност все е заслужил да повишат парите му и може да постигне съгласие с тях”, издават близки до телевизионера. 

Заради тънки сметки Чолаков и жената в живота му дори се отказали от идеята да вдигнат сватба. Не искали да претупват толкова важно събитие, а да похарчат пари, които нямат за пиршества и украси не им се струвало уместно. Дори редовно отклонявали въпросите в тази посока с нагласата, че подписа не ги прави по-отдадени един на друг.

„Двамата вече сме толкова години заедно, че един подпис върху хартия няма да промени отношенията ни. Нито тя, нито аз имаме нужда са се женим”, държал на позицията си новинарят.

С появата на второто дете в семейството разходите естествено набъбнали и с това хъсът на Емо да се бори за повече признание от началниците си. Дори обмислял варианти, ако не успеят да му увеличат заплатата, да поеме допълнителни часове, които да му бъдат заплащани и така да попълва дупките в семейния бюджет, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени