Уволняват Лора Крумова? Водещата в нервна криза заради провала!

2061
05 Юли 2015, 15:00


Предаването на Лора Крумова „Комбина“ е пред провал и Нова вече обмисля неговото сваляне, научи HotArena.

 

Заради предстоящия колапс водещата е в нервна криза.

 

Съботната рубрика не може да отлепи и е с най-ниски резултати в ефира на канала. В последните няколко издания гледаемостта е под критичните 12% - двойно по-малко от предаванията на Сашо Диков и Люба Кулезич, и осезаемо по-ниско от програмата на прекия конкурент Би Ти Ви.

 

От Нова осъзнавали, че шоуто е пълен провал и сериозно обмисляли дали да не го спрат от есента. На всичкото отгоре „Комбина” било доста скъпо като производство и хич не се връзвало на медиата. Босът Дидие Щосел, който като бивш банкер е истинска сметачна машинка и изчислява всичко в пари, бил доста намръщен и не бил готов да дава повече шансове на съботното издание, пише Уикенд.

 

Неприятната ситуация доста изнервяла Лора Крумова и тя търсила причина къде се корени провала. Според анализа й проблема бил в това, че в събота хората излизали и не си стоели пред екраните. Затова щяла да настоява или за друг ден, или за друг час на излъчване.

 

„Дрън-дрън! Просто не се справят, предаването е страшно тъпо, а те с Галя Щърбева са скучни”, смеят се в Нова. Припомняме, че „Комбина” тръгна с шумни анотации и обещания да е коренно различно предаване, а на практика не се различава по нищо от останалите десетки предавания, освен по това, че се снима в шумен мол.

 

Най-доволна от провала на колежките си е Диана Найденова, която имала откровени апетити да се намърда със собствено шоу.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени