Уволниха Лео! (Италианецът не знае как да държи черпака)

2111
25 Септември 2013, 14:46


 

Италианецът Лео Бианки изхвърча от ТВ7. Готварското му предаване „Какво ви забърка Лео” изненадващо бе свалено от ефир, научи HotArena.net.

 

На мястото на кулинарното шоу вече се излъчва „Усещане за жена“ с Гергана Стоянова. Самият Лео останал малко изненадан от промяната, но не е особено разстроен.

 

„Да, свалиха предаването. Честно казано, така е по-добре за мен, защото бе започнало да ми омръзва”, заяви той. Италианецът има и други хобита и липсата на кулинарното му шоу, не му тежи.

 

Лео записва песни с Део, а и притежава собствена пицария в центъра на София. Според запознати обаче италианецът въобще не умее да готви.

 

„Единственото нещо, с което се справя, е да забърка някакви спагети и да размеси тесто за пица, което може да направи всеки италианец. Всичко друго е умела актьорска игра”, издават от екипа на бившата кулинарна знаменитост.

 

Това, което се показвало като сготвена манджа в готварското му предаване се забърквало всъщност от съвсем различен човек и то часове по-рано. Лео се правел, че готви единствено за пред камерата.

 

Именно кулинарните (не)умения на Лео станали и причина да излети от телевизията. И да излезе в заслужена почивка.

 

Лео не пипва нищо и в собствената си пицария. А името му стои само за реклама.

 

„Ако си беше останал в родната страна, със своите малки способности на готвач, нямаше да успее нищо да спечели, но тук прави доста добри пари, само защото хората знаят името му”, разкриват негови колеги.

 

Според запознати той взима по над 30 000 лева месечно. И то само благодарение на рекламата, която си прави, пише „Всеки ден“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени