В брутален чат Сузанита предлага ласки на непознат батко! (Вулгарните й изцепки вижте в галерията)

https://hotarena.net/laifstail/v-brutalen-chat-suzanita-predlaga-laski-na-nepoznat-batko HotArena.net
В брутален чат Сузанита предлага ласки на непознат батко! (Вулгарните й изцепки вижте в галерията)
Истинска сексмашина – в това се превръща дъщерята на Орхан Мурад, научи HotArena.

За пореден път Сузанита показа, че въпреки крехката си възраст едва 14 години е готова на всичко, за да е под светлините на прожекторите, дори и на секс с непознати момчета.  „Искаш ли да се видим, за да видиш как е*а?“.

Този провокативно вулгарен въпрос 14-годишната блондинка отправя към непознат младеж. Преди това момчето смело е попитало певицата дали умее различни техники в любовните игри и че желае интимност със Сузанита. Разговорът със загорелите за ласки младежи продължава с присмех от страна на момчето. То категорично отсича, е не иска секс от девойката, а само проверява дали „кълве“ лесно и лесно ли се дава.

Разбрала, че няма да получи това, което иска, Сузанита набързо отправя злобни реплики към младежа, когото определя като поредния смешник, търсещ внимание.

Скандалното държание показва, че Сузаните вече е запозната със света на възрастните и вече е запозната в детайли с методите за привличане на батковци.  По време на участие Сузи показа завидно количество плът и пошлост, което не убягва от очите на възмутените зрители.
Какво е мнението на бащата на Сузанита относно безразборния секс, който прави дъщеря, остава неясно, пише „България днес“.

9 Коментара

Симо

преди 6 години

Няма ли органи, които да се заинтересуват от скандалното поведение на тази малка пикла? Родителите й нехаят!

Коментирай

Ива

преди 6 години

Не,родителите и се гордеят с нея!

Коментирай

Сани В.

преди 6 години

Симо,органи има,ноооо..........не им пука!А за родителите на това девойче,не ми се коментира!Това момиче вече е във врящия казан на покварата,а връщане от там -НЯМА!За жалост все повече млади момичета се насочват към лекия животец,губейки себе си,почтенност и всички добродетели!В какво се превърна България,а..........жалко,та нали това е нашето бъдеще-младите хора....пфу,какво бъдеще само!!!

Коментирай

Васко

преди 6 години

Кой орган се занимава с инстаграмите на някакви пикли? :D Мислете преди да пишете

Коментирай

Orhane

преди 6 години

do tam li q dokarathe? Evalla!

Коментирай

Мими

преди 6 години

Хахахах да хубаво е да направим орган който да получава пари за да следи подобни тъпотии. Евалата :))))

Коментирай

Sotyo

преди 6 години

hahaha mnogo intelekt ima v tozi sait

Коментирай

@

преди 6 години

Сузанита си има майка и баща,които явно одобряват поведението и, щом им носи някакви пари.Ще стане страшно когато интереса към нея спре,а и парите секнат.Тогава Лолитката ще си седне на дупето и ще види,че не е певица,а образованието и не е достатъчно за сериозна професия.Тогава родители и ще осъзнаят че не са я възпитали.А защо да се сезира държавата ?здрава е,има родители, така са решили те да си търпят последствията

Коментирай

преди 6 години

Кирливото цигане проституира още от 12 годишна възраст.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.