В бутика за красота Alure се преоткрих като жена

1137
11 Декември 2013, 15:00


Признавам си – никога преди не бях посещавала салони за красота. Винаги съм била по-мъжко момиче и върл анти фен на козметичните салони. За мен те бяха излишен разход и глезотия.

 

Подмами ме една приятелка. Имаше записан час за козметик в Alure и бях принудена да я придружа. Бях много скептична и негативна, но като постоях 5 мин в уютната и приятна обстановка, започнах неусетно да се отпускам.

 

Като гледах как приятелката ми Цвети се беше отпуснала лежерно на стола, а козметичката й правеше маникюра, ми се прииска и на мен да получа такова персонално внимание.

 

И така започна всичко. Първо само от един маникюр, а постепенно започнах да посещавам луксозното местенце и за почистване на лице, измиване на коса и сешоар и докато се усетя, вече бях друг човек.

 

Преоткрих се като жена и близките ми бяха крайно изненадани от коренната промяна у мен. От срамежливо момиче с раздърпани широки дрехи и неглижиран външен вид, се превърнах в поддържана жена, със самочувствие.

 

Бих посъветвала всяка уважаваща себе си жена да отделя поне по един ден в месеца, в който да се отдава на такива малки глезотийки. Дори само за един лак да отидете, ще се почувствате нов човек и ще останете изненадани колко позитивно може да ви зареди един козметичен салон.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кака Пепа
преди 4 години
0
После на излизане ме изритаха в задника и ми откраднаха чантата! И телефона ми беше вътре и нямаше как да викна полиция! Супер обслужване!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кака Пепа
преди 4 години
0
После сякаш нищо не е станало ме принудиха да седна отново на стола за да ми пилят ноктите... да, ама решиха и да ги режат и замалко да ми отрежат половината пръсти! Като си отворих устата да проведа нормален разговор ми я запушиха с ябълка и ми нарисуваха свинска зурла!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кака Пепа
преди 4 години
0
Онзи ден влязох в салона, да си направя маникюр! Отивам там, сядам, а маникюристката вика "КВО ИСКАШ МА?!" Обясних и. Седнах на стола и докато ми чистеше ноктите с лакочистител, ми пръсна в окото, от което припаднах от болка, а те дори не извикаха линейка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени