В Деня на будителите К*Р ли заслужаваме?

4931
29 Октомври 2011, 16:07


Редакторска плесница

 

 

Един здрав, прав български к*р и една не особено привлекателна п*тка – това заслужава български народ за Деня на будителите! Или поне такова е мнението на „прочутия” полски художник с българско потекло Аркадиуш Жабовски.

 

 

Жабовски направи сензация със своите две картини в 3D формат „Български политически възбудител” и „Български избирателен полегател”. „Произведенията на изкуството” бяха изложени на експозиция в Пловдив по случай Деня на народните будители.

 

 

Картините, изобразяващи мъжки полов член и вагина, предизвикаха смесени чувства у българина и бяха свалени со кротце со благо от изложбата. Въпреки това, ще оставят трайна следа в историята на родното изкуство.

 

 

Това ли заслужаваме?

 

 

Приемаме, че Аркадиуш Жабовски е ексцентрик по природа. Съгласни сме и че в днешното духовно обедняло общество трудно можеш да пробиеш, без да направиш нещо скандално. Оценяваме и „шедьовъра” на Жабовски – памперс с кръв и бутилка със сперма, изобразяващи лицето на злото. Разбираме!

 

 

Но да петниш един от най-светлите български празници – Деня на народните будители, с полови органи – това е недопустимо.

 

 

Това ли заслужаваме? Така ли Жабовски разбира нашия празник?! Среден пръст да ни беше показал, по бихме го разбрали!

 

 

Какво всъщност иска да каже с картините си Жабовски (изобщо има ли замисъл)? Вероятно „Български политически възбудител” в лицето на вагината изобразява политическата обстановка у нас. А „Български избирателен полегател” в лицето на мъжкия член олицетворява избирателя малко преди президентските избори.

 

 

Ок, не оспорваме порнографската политическа обстановка в България! Даже ще се съгласим с „гения” на г-н Жабовски. Но искаме да го попитаме – защо точно сега?! Защо точно на Деня на будителите?!

 

 

Ако Жабовски не се чувства българин (което е очевАдно), то нека не натрапва анти-отношението си точно на този празник. Нека по-добре си навре... Българския избирателен полегател в Полския надупен възбудител!

 

 

Милослава Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
един
преди 6 години
0
точно па в тоя сайт ли намерихте да ми се тръшкате за "българското" бе, мамичката ви и чалгари прокиснали! тояно в сайт, на главната страница на който се кипри грозна, отвратителна уруспия, която дори не крие, че се ебе за пари! айде у лево, боклуци с боклуци!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
sexiness
преди 6 години
-1
ама ето, че човека е обяснил и пояснил значението на картините, което е мн точно.. Защо работите ви „Български политически възбудител” и „Български избирателен полегател” толкова възмутиха колегите ви – заради имената им или заради съдържанието? Може би наименованията, това че са реалистично нарисувани…много са причините. Винаги, когато човек твори, някой се старае да го спре и това съм го усетил върху себе си. Българският избирател е системно изнасилван по време на изборите. Обещава му се всичко и после пак сме най-бедните в Европа. Тази работи са провокирани от изборите, от това, че непрекъснато сме лъгани. Цялата политическа ситуация я описах в две картини и вижте какво се получи. Ако бях нарисувал нещо друго вероятно нямаше да се трогнат хората, защото това е положението тук – един пенис и една вагина. Пенис, който изнасилва вагината, т.е. политическият елит, който изнасилва народа – това е. Аз нямам контакти с политиците, не принадлежа към никоя партия, така че не съм пристрастен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hamburger
преди 6 години
-1
Българина пак се държи като ущипана кифличка. Все не ни утърва да ни казват истината в очите. Същото първобитна псевдопатриотична реакция у много българи провокира и изобразяването на България като тоалетна. Е, тоалетна ли е? Ми не, направо си е септична яма.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
B. Og
преди 6 години
-1
Не съм виждал картините, но ако статията е достоверна, то въпросния Жабовски следва да бъде признат за БУДИТЕЛ!!! Защото, точно деня на будителите е н а й - т о ч н а т а дата да ни бъде показано ТОООЧНО какви сме (П_ _ _ И) и какво ни чака зимата (К _ Р). Жалко, че няма повече такива като Жабовски. Жалко, че творбите му са били свалени "со кротце со благо от изложбата" - със зле разбрало негодувание и оскърбено... какво???! ... достойнство!?! ... интелект!?! ... или пък ВКУС!?! НА ТАКЪВ НАРОД - ТАКИВА ПОЛИТИЦИ, ТАКАВА РЕАЛНОСТ И ТАКОВА ИЗКУСТВО
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
14
преди 6 години
-2
Как какво толко е станало? Такова дегенеративно изкуство няма място в родината. Да си носи произведенията на запад там ще го обикнат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мхгцжмхгж
преди 6 години
-2
АНТИ ОТНОШЕНИЕ ХАХАХАХАХ КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА ЛУДИ ГЛАСУВАЛИ МОЛЯ ТИ СЕ ДОГАН ДА Е В ПАРЛАМЕНТА АМА АНТИ ОТНОШЕНИЕ БРЕЙ ПА ПАТРИОТИ БЕ ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ПРОСТОТИИ КОЛКО СИ ЩЕШ УШ ПА НЕЩО Е НАПИСАНО ДА ОТБИЕМ НОМЕРА ТАМ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 6 години
-3
е кво па толко е станало....кво се правите па вие на света вода ненапита....голем праз.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени