Валдес прескочи трапа

1499
19 Септември 2016, 13:30



Големия музикант Валентин Вълчев, по-известен като Валдес прескочи трапа. Преди около две седмици,популярният изпълнител получи тежък инсулт и бе приет в болница във Велико Търново, научи HotArena.

Положението му бе изключително критично и лекарите дори се тревожеха за живота му.


Медиците обаче успяха да го закрепят, а здравословното му състояние към момента е доста по-добро отпреди. Изпълнителят на хита „И ловец съм, и рибар съм”, продължава да лежи в лечебното заведение и да се възстановява, но това му отнема време.


В момента му предстоят няколко сериозни изследвания, които да покажат, дали има последствия от инсулта, но той се възстановява.


Постоянно му звъня да го чуя как е. Преди няколко дни ходих дори във Велико Търново, за да го видя и да го подкрепя. Трудно е му да говори, но е адекватен и в съзнание”, споделя приятеля му Радослав Петров–Радо Шишарката.

Двамата били заедно, когато на Валдес му прилошало и именно Шишарката е този, който го кара в болницата, за да му бъде оказана спешна медицинска помощ.


„Не е шега работа това с инсулта. Лошо е, но мисля, че ще оправи. Той е боец”, казва още Радо Шишарката.

Сашка Васева също се тревожи за своя колега и честичко го проверява как е. Но дори и скоро да го изпишат от болницата, Валдес дълго ще отсъства от музикалната сцена, тъй като му трябва време да се възстанови.

Засега всичките му участия са отложени за неопределен период от време, но завръщането му вече се очаква с огромен интерес. Лекарите му забраняват алкохола и цигарите, което означава, че скоро няма да стъпва в нощно заведение, пише „Телеграф”.

Валдес дълго време страдал от хипертония, но не пиел лекарствата си редовно. „Приет е с кръвоизлив на мозъчните обвивки, в момента е с главоболие и в доста тежко състояние. Предстоят му допълнителни изследвания”, казва д-р Николай Мойнов от неврохирургията в болницата във Велико Търново.


54-годишния изпълнител е поредният представител на ретро поколението, който закъсва със здравето. Преди него, Радо Шишарката получи също инсулт, Сашка Васева има нарушено зрение, Еми Стамболова е без едно око, а Иван Карачоров–Попа, почина от рак.



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени