Валентин Кулагин: Кети Кор да вземе да изчисти апартамента на Николета! (+Разкрития за Плеймейт 2015)

https://hotarena.net/lubopitno/valentin-kulagin-keti-kor-da-vzeme-da-izchisti-apartamenta-na-nikoleta HotArena.net
Валентин Кулагин: Кети Кор да вземе да изчисти апартамента на Николета! (+Разкрития за Плеймейт 2015)

Според скандалния гримьор Валентин Кулагин - „Мис Плеймейт“ е конкурс, който след Златките върви към своя залез, узна HotArena! Той направи дисекция на повечето от участничките, като трите победителки изглеждат най-трагично, за разлика от тези, които не успяха да се класират в топа.

 

Коментарът на Кулагин започна с критика към Мис Плеймейт 2014 -Елена Кучкова. Той заяви, че тя е много некомпетентна. Най-вече заради това, че е подкрепила кандидатката, която дори спечели, а няма нужните данни.

 

„Тази година каста беше изключително слаб, може би най-слабият. Момичетата вече не желаят да участват в нагласени конкурси. Миналата година Джулиана се отказа от участие, а след това излезе с клетвена декларация , в която беше описала кои ще бъдат трите участнички, които ще спечелят и спечелиха точно те. Тази година потулиха нещата и на доста по-късен етап се разбра кои са спрягани предварително за победителки“, разказа Валентин.

 

И тази година Джулиана Гани е имала информация от кухнята: „Да, знам коя ще спечели. Някаква руса била – Ралица“, заявила моделката на гримьора. „Така и стана - Ралица е едно от момичетата, които си тръгнаха с лента – „Мис Плейбой“, отсече Кулагин пред водещите на сутрешния блок на ТВ7.

 

За победителката Виктория той не спести критиките си, които типично в негов стил бяха доста колоритни: „Каква е тази абешка фризура? Все едно е начална учителка от ренесанса. Не е секси. Секси е за такива, които не са виждали жена през живота си. Учителката ми по математика беше по-секси. Това момиче ма т.нар. заешки венци“, описа новата ни Мис Плеймейт Валентин.

 

За Кети Кор, една от победителките, заяви, че е като скинар с бръснатата й глава. „Тя прилича на мъж, не е секси“, продължи да я нарежда стилистът.

 

Ексцентричният светски критик отново върна разговора към посока нагласеността на конкурса „Мис Плеймейт“: „В Стара загора, на парти, приятелят на победителката Виктория се фукал, че й е купил титлата. Това стана преди конкурса. Цената на първото място е около 20 000 лв. Много е за подобен западнал конкурс. След Златка Димитрова всички са с купени титли. Всъщност за мен трите истински плеймейтки са Златка Райкова, Димитрова и колкото и неприятно ми да го призная, и Николета Лозанова“, откровеничи гримьора.

 

Той коментира и решението на Кети Кор да създава скандали с Николета, за да се популяризира на гърба й. Въпреки че Кулагин не е в добри отношения със съпругата на Валери Божинов, в случая избра да я защити. „Ама защо Кети качва снимки на Николета Лозанова от преди 10 години? Защо не вземе да сравни себе си със сегашната визия на Николета? Николета Лозанова може да извика Кети Кор само за да й почисти апартамента“, категоричен е Валентин.

 

7 Коментара

EN

преди 9 години

Боже тая Кети незнам си коя е супер грозна, чист травестит. Николета може да е всякаква, но поне е красива и нежна в лице.

Коментирай

azz

преди 9 години

Най-хубавото момиче на Плейбой е Златка Райкова! Другите могат да й ядат краката! Включително и цигането от Караджово!

Коментирай

сиктир

преди 9 години

Моля, сложете снимка на плеймейтката Лозанова, от времето в което стана плеймейт хахахаха..прилича на истински булдог. С големи бузи, стърчащи сланини от роклята, перхедролена изгорена грива, топчест нос тип клоун, евтина и пошла визия..извинявайте, но да се каже че мадам е била нещо по различно ай сиктир , ам друг път. Добре че са масата пластични операции и да е жив и здрав Божинов да плаща хахаха.

Коментирай

аман от тая медуза

преди 9 години

А този Кулагин, виждал ли е изобщо НиЛайното как е изглеждала по онова време хихи. Разбирам Златките ДА особено русата е красива жена,но за тази овална по онова време топка , че и мазна да се каже красива хохох. Аман от тая самопровъзгласила се за звездЪ дребна душа и не само за звездЪ ами и за модна икона хахах.

Коментирай

а

преди 9 години

Не само не знаеш, ами и как да напишеш, че не знаеш нещо "незнаеш". Боже, боже, колко прости хора има! Вземи прочети една книга, тъпанар. Зарежи сайтовете за клюки и си оправи правописа, че срамота!

Коментирай

кур

преди 9 години

николета има патка и ебе валери в гъза защото е хомосексуалист. има и два ташака които ближе дъщеря и

Коментирай

Джуджка

преди 9 години

Тоя пък грозен травестит Джулиана Гани само реве по медиите, че всичко било нагласено. Толкова си грозна и гнусна, че и в мис плашило да участваш , пак няма да спечелиш и ще кажеш, че е нагласен. Кочина проста, всички сте разпоретини, които участвате в тия конкурси. Яд те е, че на теб няма кой да ти плати, а в този конкурс със свирки само не става. Участай си в долнопробни и ефтини конкурсчета, които се печелят като оправиш един, двама от журито.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.