Валентин Кулагин опука набързо Миглена Ангелова и свитата й (ЕТО КАК)

16595
24 Януари 2014, 18:06


Ексцентричният дизайнер и гримьор, който успешно влиза в ролята и на журналист - Валентин Кулагин, раздаде правосъдие из профила на Миглена Ангелова миналата вечер. След заформилата се онлайн свада, заради реплика на Соня Колтуклиева, която се присмя на Миглена Ангелова, че отново си търси за кой да се омъжи  - Кулагин реши и той да се посмее за сметка на телевизионерката, разбра HotArena.net.

 

Той публикува снимка на баба си, която имала шест брака, сравнявайки я с колоритната тв водеща. Това истински разбуни духовете из профила на Ангелова и срещу Кулагин се обявиха поддръжнички на тв дамата, сред които и Грета Христова - тайната любовница на скандално удавения митрополит Кирил, която има два броя извънбрачни деца от него.

 

Срещу Кулагин се опита да нададе вой и друга обслужваща Ангелова, дама - Анелия Попова, чийто опит беше смазан от модния гуру, а личността й определена като "скучна до безобразие" и "слугинска". Кулагин разплакал Попова по телефона и изказал съболезнования, че от българско известно печатно издание наемат такива ревливи журналистки във вестника си като нея.

 

Като признак за безсилие, рано тази сутрин Миглена Ангелова изтри всички изказвания на Валентин Кулагин и остави гордо в профила си само угодните за нея.

 

"Затварял съм устите на Вулева, Райкова и Минчев, тези изветрели тетки ли ще се мъчат да ме хапят с млечни зъбки." - обобщи панаира устатият гримьор.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Frenchy
преди 2 години
-1
okt06 Nice read. I just passed this onto a buddy who was doing some research on that. He just bought me lunch since I idefeinitd it for him! Thus let me rephrase: Thanx for lunch!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Suzy
преди 2 години
-1
I have observed that in the world these days, video games are classified as the latest phenomenon with children of all ages. Pelaldiciroy it may be impossible to drag your children away from the activities. If you want the best of both worlds, there are lots of educational activities for kids. Interesting post.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dss
преди 2 години
-1
Предупреждение Ако спрете да четете ще умреш тази вечер. Hi Им Mike. Im 11 години, но IM мъртъв сега, нямах никакви приятели ... Ако не оставите това на 20 снимки, които ще умреш тази вечер точно в 23:59. DONT повярвай ми? Човек на име Джейк прочетете това и се засмя по-късно същата вечер взех един нож от кухнята и го намушкал до смърт. Вие не искате да се Джейк се занимаваш? Едно момиче на име Сандра прочетете това и само го е публикувал 10 снимки глупаво момиче тя е само на 11, НО Е, добре. Този ден тя ме видя и се затича към нея бабите къща ... Тя я попита тя може да се използва в банята ... но предполагам, това, което аз бях вече там Shes сега е в кома. А умен човек на име Phill прочетете това и го е публикувал на 20 снимки, защото той се уплаши ... На следващата сутрин той спечели от лотарията И приятелката си приеха неговата marrige
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
90
преди 4 години
-2
Kulagin machka nared, no neka ima pone edin vrushtasht gi na zemqta tezi samozabravili se rodni ''zvezdici''!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
-2
Трайков, трай баце, че тука шти наскачат секви дет ше те изкарат хомо на хомотата;) щом не аресваш "правилната" бранта. Ма безусловно ти подкрепам мнението :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
0
Колкото до Кулагин, казал съм кво мисла за него - богата обща култура, интелигентен, остроумен, бърза мисъл, невероятно точен анализ - белег за наблюдателност и съобразителност. Не го знам къв е като гримьор и дизайнер, но цепа бас, че може да завре всеки псевдо ВИП от измисления ни елит в кучи гъз. Жалко, че нема скрийншот на този разговор, щото определено е щел да бъде невероятна душевна чикия. Язък, ма нема лошо, щот скоро пак ше насмете некой, а поводи колко щеш, също и подходящите затва жертви. И още нещо - не съм на мнение, че глеа да се докара "известен" и да трупа рейтинг на чужд гръб. По-скоро е обратното. Пичът си е от доста време популярен в тия среди и даже яз съм чувал за него, хем ме нема от много години вече по Бг. Не ми пречи и сексуалната му ориентация. Пречи ми гейовщината, а тва качество определено липсва у него, колко и абсурдно да е на пръв поглед. Пожелавам му много творчески успехи и все така да нарежда грозно самозваните питеци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
0
Колкото до Кулагин, казал съм кво мисла за него - богата обща култура, интелигентен, остроумен, бърза мисъл, невероятно точен анализ - белег за наблюдателност и съобразителност. Не го знам къв е като гримьор и дизайнер, но цепа бас, че може да завре всеки псевдо ВИП от измисления ни елит в кучи гъз. Интересен е, по своему. Единствената ми критика към него е била по повод имитаторството му на Галиано. Но съм склонен да подмина и тва, понеже човека учи от един от най-добрите за сички времена. Жалко, че нема скрийншот на този разговор, щото определено е щел да бъде невероятна душевна чикия. Язък, ма нема лошо, щот скоро пак ше насмете некой, а поводи колко щеш, също и подходящите затва жертви. И още нещо - не съм на мнение, че глеа да се докара "известен" и да трупа рейтинг на чужд гръб. По-скоро е обратното. Пичът си е от доста време популярен в тия среди и даже яз съм чувал за него, хем ме нема от много години вече по Бг. Не ми пречи и сексуалната му ориентация. Пречи ми гейовщината, а тва..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
-3
Гледам некакъв лешпер се замъчил за мене (пръв коментар). Немам време в момента да се занимавам с глупендери, та за тва по статията. М. Ангелова е тъпо и просто парче, ма нагло до безобразие, па и с претенции. Ако требва да я определа кат журналист, струва ми се, тва е една дърта версия на Венета Райкова като интригантстване и евтин клюкарлък. Само дет поповската лай-кучка стои в пъти по-добре на екрана с присъствие и като вънкашност. Ангелова е и некъква бая неуспешна кавър версия на Михнева, донекъде Тадаръкова, но с дивотиите и липсата на секъв такт може да се мери спокойно с гранд-дамата на журналистическото помиярстване, глупост и арогантност - Л.Кулезич. Помна я в Неискреното и Неличното какъв зверилник беше и едвам я изтрайвах на екран. Може и още да се изпише за неа, ма бързам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
0
Гледам некакъв лешпер се замъчил за мене (пръв коментар). Немам време в момента да се занимавам с глупендери, та за тва по статията. М. Ангелова е тъпо и просто парче, ма нагло до безобразие, па и с претенции. Ако требва да я определа кат журналист, струва ми се, тва е една дърта версия на Венета Райкова като интригантстване и евтин клюкарлък. Само дет поповската лай-кучка стои в пъти по-добре на екрана с присъствие и като вънкашност. Ангелова е и некъква бая неуспешна кавър версия на Михнева, донекъде Тадаръкова, но с дивотиите и липсата на секъв такт може да се мери спокойно с гранд-дамата на журналистическото помиярстване, глупост и арогантност - Л.Кулезич. Помна я в Неискреното и Неличното какъв зверилник беше и едвам я изтрайвах на екран. Може и още да се изпише за неа, ма бързам. Колкото до Кулагин, казал съм кво мисла за него - богата обща култура, интелигентен, остроумен, бърза мисъл, невероятно точен анализ - белег за наблюдателност и съобразителност. Не го знам къв е като гримьор..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Димитър Трайков
преди 4 години
-1
Искам да ви кажа че съм мъж ХЕТЕРО насочен и без да се шегувам момчето ми харесва повече от Миглена Ангелова в сексуален аспект
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени