Валери Божинов едва не загубил татко си (Всичко за ужаса)

2037
15 Април 2017, 12:00


Валери Божинов едва не е загубил баща си Емил, научи HotArena.


Драмата се разиграла по време на операция от рак на гърлото, а Емил бил спасен благодарение на професор Иван Чалъков, който направил втора операция след като първата не била успешна.


"Преди това Емил беше рязан от друг доктор, който му остави една гласна струна, за да може да говори", разказва бабата на футболиста Снежана. Лекарят обаче заминал за САЩ, а се наложила повторна операция, тъй като три от гнездата на тумора били унищожени, но не и четвъртото.


"Втората операция не беше никак лесна. Наложи се отваряне на мястото с тумора, а при разреза бликнала кръв, която опръскала доктора и сестрите", разказва Снежана. И допълва, че ако не е бил проф. Чалъков, синът й нямало да оцелее.


"Сега само шепне, защото изрязаха всичките му гласни струни. Трябваше да избира да говори или да живее", издава Снежана. Заради проблемите на баща си със здравето, Валери Божинов също имаше проблеми.


По онова време той играеше за Спортинг Лисабон, но не се яви на началото на подготовката им като изтъкна болестта на баща си. От клуба използваха това като повод да го освободят, предават от България днес.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени