Валери Божинов крие ново гадже! (Подробности за девойката)

https://hotarena.net/laifstail/valeri-bojinov-krie-novo-gadje HotArena.net
Валери Божинов крие ново гадже! (Подробности за девойката)

Валери Божинов крие ново гадже, научи HotArena.

Футболистът на „Партизан“ е влюбен в по-младо него маце, но пази в тайна самоличността й.

 

Божинката заклел неколцината си приятели, които знаят за аферата му, да мълчат, за да не стига до ушите на все още законната му съпруга Николета Лозанова.

 

Валери се запознава с девойчето в Белград, където в момента играе нападател.

 

Засега единствената информация, която се знае за мистериозната дама, е, че е по-млада от 29-годишния Валери. Негови приятели доверяват и че футболистът бил много влюбен.

 

Припомняме, че за празниците той си бе в София, с дъщеря си Никол и сина си Валерко. Той събра двете си деца заедно, докато Лозанова беше на почивка в Дубай.

 

Нова година пък изкара заедно с приятели в столичен чалга клуб под звуците на мръсни маанета, пише „България Днес“.

13 Коментара

Krasi

преди 8 години

Az go vidiah subota v Candy s edna strashno krasiva chernokosa macka.... Beshe s drugi futbolisti i Niki Mihailov sushto beshe.... I cqloto zavedenie gi ziapna, zashtoto Valeri i momicheto se usmihvaha mnogo sladko i se gledaha po po-taka nachin! I s moite priateli mnogo mu se nakefihme!!!! Zashtoto Bojinkata e nomer 1 i pak machka, vukpreki dolnata jena kudeto hvana!!

Коментирай

Gogo

преди 8 години

Az puk go vijdah predi dve sedmici v 33 s edna mnogo krasiva macka,qvno vseki den gi smenq

Коментирай

М

преди 8 години

Може да е една и съща?? Може да си е хванал българка, не сръбкиня

Коментирай

Hhhhhhhhaaaaaahhhhaha

преди 8 години

Nikoletoo , parcal takuv ! Stiga zlobia,che gi bil smenyal ! Nqma da ti e rob zavinagi i toi shte si nameri nova nqkoi den i 100 procenta kakvato inda si hvana shte mu e po-dobre otkolkoto s takuv mindil kato teb! Priemi go i jivei s misulta , che si zamenima!!!!

Коментирай

много ясно

преди 8 години

Разбира се, че не трябва да стига до ушите на тази, която той знае, че е супер злобна и никога не знаеш какво да очакваш от нея, жалко обаче, че късно го разбра Валери.

Коментирай

BojiGol!!!!

преди 8 години

evala BojiGol86 ti si mi idol nai golemiq eiiiiiii machash nared v Srbija 12gola Evala bate , sled vreme te vijdam v BARCELONA da vidite atakata s Leo Messi GROBAR FOREVER !!!!!!!

Коментирай

До коментар 1

преди 8 години

И аз го видях с момичето с черната коса, като бяха в Кенди

Коментирай

Ха-ха

преди 8 години

Николета си го държи здраво тоя с такъв гнусен компромат... затова тя ще си развява байрака, а той само ще дава пари, и гък не смее да каже срещу нея, камо ли развод да иска :D

Коментирай

ти да видиш!

преди 8 години

Е, какво, да стои и да чака проститутката да изебе целия свят къде що има с отворен портфейл и докато намери поредния балама да го върже ли? Имат ли клауза в предбрачен договор, че тя може да се ебе на свирки и да си прави каквото си иска и с който си иска , а той да се затвори в манастир, защото все още тя не му давала развод. Три години без съвместен живота и съдът ги разделя на второ дело иска или не проститутката. А , до тогава всеки може да си живее живота , както намери за добре. Всеки е свободен човек на тази земя. И законите важат за всички!

Коментирай

тъпото пак се изсекна

преди 8 години

Какъв компромат, какви пет лева! Боли го оназ работа Божинката за Николета и нейните компромати. И е хванала е Моисей за жезъла! Боли го х*я! ха ха Тъпо , тъпо та се извърнало!

Коментирай

....

преди 8 години

Иска й се на проститутката :D за нищо не става бедничката. Толкова хора я минаха и пак я няма в леглото. Ама за едната чантичка е готова и крака да лапа и обувки да ближе, че дори и "златен дъжд" върху нея да се излива :D:D:D. София е малка, Никлузетке хахаха

Коментирай

'tumba- lumbata v Pravets i "svatbata" na Bora- Bora

преди 8 години

kakav razvod, kakvi 5 leva, be, hamsio! I drebniat rogat dobitak razbra, che tia niamat i nikoga ne sa imali ofitsialen grajdanski brak. Zatova Nikoletka si trae i ne se zakacha s nego, zashtoto nali se ssh' che istinata shte lasne, a tova shte e po-sramno i ot istinata za Akon. Nali se ssh' che za neia e po-vajno da drazni Alisia

Коментирай

Deni

преди 8 години

Може и да си крие гаджето, щото знае оная мангуста Никлозета каква е вещица и злоба.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.