Валери Божинов пръсна 5 хилядарки да глези Старо коте за ЧРД, въпреки че и той скъса джоба

https://hotarena.net/pod-pricel/valeri-bojinov-prasna-5-hiliadarki-da-glezi-staro-kote-za-chrd-vapreki-che-i-toi-skasa-djoba HotArena.net
Валери Божинов пръсна 5 хилядарки да глези Старо коте за ЧРД, въпреки че и той скъса джоба

Валери Божинов пръсна 5 бона за рождения ден на сегашната си любовница Биляна Дол, по-известна като Дъртото коте, научи HotArena.

Футболистът хвърлил крупната сума, за да зарадва любимата си с пищно тържество и много изненади.

Според запознати Валери разтворил широко кесията и въпреки че в момента финансовото му състояние не е цветущо, предвид липсата на работа и тежката издръжка на двете си бивши жени и двете деца, не се поскъпил за тържеството на любимата.


Близки до Божинов разказват, че цялата организация по пищното парти била негово дело, а Биляна до последно не знаела какво е намислил. „Тя смяташе, че ще отпразнуват на някое тихо, романтично местенце само двамата. Валери до последно не даваше вид, че е намислил каквото и да било. Междувременно резервира огромна маса в един от най-елитните ресторанти, обади се и организира всичките й близки приятели да присъстват. Държеше да превърне деня в запомнящ се празник. Всички ни умили с жеста си\", коментира негов близък.


Като щедър кавалер Валери дори поръчал роклята на Дол, за която тя от доста време мечтаела. Вечерта Биляна се прибрала и заварила голям пакет на спалнята. Божинов я подканил да се облече и да очаква изненада.


Със стъпването в ресторанта Биляна била посрещната със силни възгласи и поздравления от всичките си приятели, а на масата я чакала огромна двуетажна торта „Шанел\". Гръмнали и няколко бутилки шампанско за рожденичката.


„Валери е много влюбен. Наистина прави всичко възможно Биляна да е щастлива, а тя просто сияе до него\", разказват присъствали на партито.


Биляна Дол не пропусна да направи цяла фотосесия на пищното тържество, а на снимките, които помести в социалната мрежа, не пропусна да се обясни в любов на Божинов. „Валери, ти си единственото, от което се нуждая - моят един-единствен, ти си част от мен, моята споделена любов! Обичам те, скъпи! Благодаря ти!\", написа под общото им фото сръбкинята. Последваха безброй благопожелания и коментари от нейни близки, които за съжаление не са могли да я уважат с присъствието си, но от сърце я орисаха винаги да се радва така на искрена и споделена любов, пише \"Всеки ден\".

8 Коментара

hoho

преди 7 години

Хаха Биляна Дъртол май го разорява повече от Алисия и Николета взети заедно. Глупаво момче си беше Божинката и глупаво си остана.

Коментирай

mj

преди 7 години

Лозанова да не се има за ""малко коте"?И тя мина в графата на дъртите куротрошачки.Нищо де ще има да разказва на щерка си ,как е чупила пишки ,като млада.Божинката дава банкет,че се отърва от цигането,макар да го върза с дете,пак няма да я търпи.Тая поне няма така да го излага,като Минета

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

sladyrana e...kato alisia....interesno...kade waob6te se wpiswa kasokrakia trol...swirkoleta...niama mesto sred tiax....koia e ...galkata se tika wse megdy izwestnite...no nikoi ne ia otraziawa....kloyna na bg. towa e swirkoleta...dobre 4e ia razkara boginow...da ne i bere srama powe4e...

Коментирай

таня

преди 7 години

Ауууу на 28 години много е дърта. Направо баба. А ти на колко си бе младеж? На 5?

Коментирай

dron

преди 7 години

Освен че е дърта е и грозна. Ама супер мега грозна. С мазна проститутска физиономия и евтина визия. То бива да нямаш вкус, ама това вече е прекалено.

Коментирай

Loty

преди 7 години

Много сте смешни бе , а Минета да не е на 16г? Защо не пишете, че и тя е стара и избушена чанта?Божинов видя, че от курвата жена и майка не става, и реши да заложи на нещо ново.Не я знам , коя е въпросната, но поне не е гнусен парцал, като предишното недоразумение

Коментирай

Galina

преди 7 години

И как разбра че не е като не я знаеш? А ако Николета на 20 и няколко е стара, аз на 29 трябва да лягам да умирам сигурно. Както и повечето хора тук. А новата му тогава направо е столетница. Тя пък не знам как още е жива. Ти също няма вечно да си останеш на 16.....

Коментирай

dron

преди 7 години

Вижда се че Валерката иска да дразни Николета. Той е умствено недоразвит и постъпките му са без логика и умисъл. Често не, а почти винаги. Насъсква две жени да си скубят косите за него. Прави леки интрижки, гледа тихичко отстрани и се кефи доволно...Както и да е, негова работа. Само едно не разбирам. Защо е избрал тази пенсионерка за целта. Свършиха се младите жени на света ли? После защо всички му се подигравали. А оная глупавата Николета ако ревнува от тоя сбръчкан травестит значи е ебати малоумното същество.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.