Валери Божинов проговори и разкри кой обича!

https://hotarena.net/laifstail/valeri-bojinov-progovori-i-razkri-koi-obicha HotArena.net
Валери Божинов проговори и разкри кой обича!

Малко след скандалните разкрития на HotArena и Уикенд” за слуховете за системни изневери в семейство Божинови, Валери направи първия си коментар!

 

Футболистът ясно показа кои обича най-много. Това са децата му. Съпругът на Николета Лозанова публикува снимка в личната си профил във Фейсбук, на която синът му Валери – младши е хванал за ръката сестричката си Никол.

 

Посланието над фотото гласи: „Обичам ви!“, придружени с емотиконки – сърчице и две целувки.

 

Далеч от мисълта сме, че нападателят на „Тернана“ Валери Божинов ще си позволи да коментира отношенията си със своята жена Николета Лозанова в социалната мрежа.

 

Затова футболистът се измъкна хитро, споделяйки, че най-скъпите същества за него са синът му от Алисия и дъщеричката му от водещата на „Папараци“.

 

 

12 Коментара

nikoleta nikoi ne q obicha

преди 9 години

tolkova jalka skusana dripa kato neq moje samo da klekne na kolene i da oblije tokchetata na alisiq. Valeri e lud che i napompa korema na taq kurva probita deto gena im e za debelarium

Коментирай

Сара

преди 9 години

Валери има повече мозък от Николета и ако му пукаше за нея щеше да подскаже, че обича и нея пък дори и да не е истина , както правеше преди след всеки слух че изневерява ;). Нооооо, всичко си има граници нали жена му и хванаха смс към друг мъж,..... е тя пък обича Шиши .

Коментирай

Mara

преди 9 години

Ти виждал/виждала ли си този смс?:) Не си, няма и да го видиш щото такъв не съществува:)

Коментирай

Сашо

преди 9 години

Валери не беше ли казвал наскоро в интервю, че е забранил на жена си да му намесва името из разни глуповати статийки????? И че е достатъчно популярен и няма нужда от това хахаха. Тя горката постоянно му намесва името за да се чете и нейното хахаха. Смешна, направо се излага. Ако не е Божинов тази отива в забрава, то няма какво друго да се чете за нея освен излагациите и за личния и живот.

Коментирай

kara

преди 9 години

Като няма такъв СМС айде Николета отречи, не се крий като мишка в дупка. Изтъкваш само нещата които искаш да знаят за теб, а мизериите си криеш , тъпо и кофти парче си.

Коментирай

ТТ

преди 9 години

Този профил е направен от Курволета,и тя го рекламира в сайта си,и продължава да опитва да го манипулира чрез Валери Младши.

Коментирай

обективно

преди 9 години

Божинов в скорошно интервю в предаването на Крум Савов...К.Савов : "Стана скандал с паркирането на инвалидното място, много хора скочиха срещу теб..Каква е истината?"..В.Божинов:" Еми..даа, случвало се е да паркирам на места за инвалиди, но обещавам да не го правя повече...В конкретният случай обаче не съм бил аз..може Николета да е била..по–скоро не е точно тя, а някой друг, нооо аз не съм предател и не мога да кажа кой е бил той!"...Виж тии, нито я защитава, нито нищо..ха–ха..горката "обичана жена", а значи ли, че тя е била там..и с кого ?! Относно профила–той е фенски ( т.е. вероятно поръчан от Никлозета и пиарката), не е личен, защото Божинов каза, че няма такъв ! Жалка.. по–жалка..Курволета...даже отчаяна.бихме заключили, слушайки думите на "мъжа и" в интервюто !

Коментирай

аууууу

преди 9 години

Хахахаха, едвам я търпи сигурно.

Коментирай

az go vidqh sms

преди 9 години

ohrana sum na delqn ima takuv sms

Коментирай

jenn

преди 9 години

Научете граматиката преди да напишете нещо. Правилно е „кого обича“, не „кой“. За множествено число - кои. ;) Поне пишете грамотно, ако не друго.......

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

dwe xybawi deca.......edin kasokrak trawestit....nikoleta....i edna predadena krasiwa gena...alisia....towa e boginka....razbra li na kraia....

Коментирай

xxz

преди 9 години

а кво ще кажете за по-голяма фантасмагория-връзка Николетка+Алиска

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.