Валери Божинов проговори: Какъв е проблемът да кажа с коя съм? Футболистът дръпна философско-поучителна реч (Вижте я + още признания)

https://hotarena.net/pod-pricel/valeri-bojinov-progovori-kakav-e-problemat-da-kaja-s-koia-sam-futbolistat-drapna-filosofsko-pouchitelna-rech HotArena.net
Валери Божинов проговори: Какъв е проблемът да кажа с коя съм? Футболистът дръпна философско-поучителна реч (Вижте я + още признания)

В пълна мистерия са взаимоотношенията на Николета и Валери Божинови. Слухове непрекъснато ги развеждат, сдобряват, което съвсем обърква почитателите им, узна HotArena!

 

До развод все още не се е стигнало. Дори очевидци разказаха как са видели Лозанова в кино залата в столичен мол и е водела видео чат със съпруга си. Не личало двамата да са в лоши отношения.

 

Паралелно с това обаче, напоследък името на футболиста е спрягано с тези на различни псевдо моделки, плеймейтки и подобни създания.

 

Но каква всъщност е истината и какво се случва в живота на Валерко към настоящия момент?

 

Репортер на сп. “Story”потърси Божинов за коментар, а реакцията му била повече от учудваща. Недоумявал защо голяма част от обществото любопитства и търси сведения за личния му живот.

 

Е, как защо?! HotArena припомня на Валери, че самият той направи всичко възможно хората да се интересуват от жълтите неща около него, така че да не се прави на разсеян!

 

Спортистът твърди, че няма нищо общо с имената на жените, с които го спрягат. В Италия се чувства много добре, гледал си кариерата и нямало какво да прави в България.

 

„Не е ли сензация, че хората са бедни, че държавата не прави нищо. Тя е трагична, а хората озлобени от бедност. В Италия никой не пита за личния ми живот – развеждам ли се, не се ли развеждам. Гледат какво правя. Защо не са любопитни? Защото са различни и защото има много по-сериозни проблеми“, философства Божинов.

 

Запитан дали разводът му с Николета е ПР, Валерко отговаря, че не би си позволил да си прави реклама с подобно нещо.

 

„Как бих могъл да си правя ПР с това? С нещо, което е ужасно, брутално?! Питайте Николета дали има ПР кампания? Как изобщо някой си мисли, че това е ПР?“, ядосва се футболистът.

 

Разказва още, че поддържа отношения с жените си, заради децата. „Проявявам уважение и респект. Искам нормални взаимоотношения и ги постигам. Не живея за хората и не ме интересува какво си мислят и защо.

 

Не желая да се ровят в живота ми. Но в България не харесват успелите хора, одумват ги, омаловажават успехите им. Ние сме озлобени. Но като се случи нещо, обичат да те съжаляват. Няма да позволя да бъда съжаляван и одумван“, категоричен е Валери.

 

Допълва, че уважава майките на децата си, тъй като малчуганите са най-важното нещо в живота му.

 

По повод спекулациите за красивите жени в живота му, той отговаря: „Няма едно вярно нещо от написаното, нито една жена, с която ме свързват, не е истинска. Нямам никакъв проблем да обявя жената до себе си, когато тя се появи“, отсича футболистът.

 

 

 

 

10 Коментара

хаха

преди 8 години

Валери просто не се оказа толкова елементарен за колкото го мислеха хората. Абе показа и къде и е мястото. Иска и се да е ПР акция ама на, кефи ме как я реже, ама яко. Николета си намери майстора и то в очите на бившия си мъж, който си мислеше че може да разиграва като маймуна. И аз не разбирам къде е проблема ако има жена до себе си да я покаже, той свободен мъж и със сигурност няма да остане сам. Дано този път намери истинска и стойностна жена.

Коментирай

truth

преди 8 години

Познававе се и мога да кажа, че. е много точно момче. Пич е. Желая му да намери истинската жена до себе си! Напред и нагоре братле!

Коментирай

mariq

преди 8 години

PRILI4A MI DA E VZEL POMO6T OT ALISIQ ZA TOVA INTERVU

Коментирай

123

преди 8 години

Горката Аска, тя се надяваше Валерко да се върне обратно при нея ама нъц. Нито Валерката, нито Колю, нито който и да било от мнимите и любовници не проявява интерес към нея. Освен може би продуцента и. Той е единствения който в последно време се излъгва да я поклати.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

da be....interesno...i boginow...i mixailow...ywagawat alisia...i lo6a dyma ne kazwat za neia...a swirkoleta ..kolkoto i da se byta....ne ia otraziawat....

Коментирай

до 123

преди 8 години

Толкова злобна и вулгарна жена не бях срещала! Май завиждаш на Алисия или? ... И подушвам, лишена от личен живот съдба... Никога моето предчувствие не ме е лъгало! Само ти си знаеш, дори и да не го признаваш! Прозрачна си!

Коментирай

даааа

преди 8 години

Съгласни, но е простоватичък и допуска да го манипулира Курволета. А тя е доказана манипулаторка-факт оплете го с брак!

Коментирай

офф

преди 8 години

Как е подчертано.. "уважава майките им"...Ехехехе... Клозета да не остане по–назад от Алисия.."по уважение"..хехе, ще и се! Ама Валерко ( как снизходително го наричат само ) разправяше за ГниЛо на всеослушание и пред нея, хилейки се, как я е нае...л в самолета ! Това ще да е от "уважение"..хехе.. Сигурно по същата причина заместват името и с Клозет!

Коментирай

hihi

преди 8 години

хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Тук било весело, когато се четат истини!

Коментирай

точно!

преди 8 години

Личи си промяната на Божинов в положителна посока, след като се раздели с Николета

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.