Валери Божинов в СТРЕС след скандала, цитира Жоро Илиев и Кръстника! (Пусна писмо от СЕМ - вижте го)

https://hotarena.net/pod-pricel/valeri-bojinov-v-stres-sled-skandala-citira-joro-iliev-i-krastnika HotArena.net
Валери Божинов в СТРЕС след скандала, цитира Жоро Илиев и Кръстника! (Пусна писмо от СЕМ - вижте го)

Редакторска плесница

 

My Name... My Family… My Image... must be respected!!!“ („Името ми… Семейството ми… Имиджът ми… трябва да бъдат уважавани!!!“ – б.а.)

 

Под този лозунг Валери Божинов публикува писмото от СЕМ, което е получил след подадения сигнал за уронване на престижа, видя HotArena.

Неговият адвокат Георги Градев се е оплакал пред Съвета за електронни медии заради твърдението на участника в Биг Брадър Кристиян, че е имал интимни отношения с Валери.

 

От СЕМ веднага реагираха, като предоставиха

 

право на отговор

 

на засегната страна „в следващото издание на същото предаване“.

 

„Предвид профила на предаването „Big Brother“ ви уверявам, че същото ще бъде обект на мониторинг от страна на СЕМ“, пише в писмото председателят Георги Лозанов.

 

Междувременно адвокатът на Валери съобщи, че клиентът му е в

 

тотален стрес

 

след гей скандала. Освен че се страхува да не се отрази на кариерата му, Божинов се притеснява и децата му да не научат за клеветата. „Това е допълнителна вреда в зависимост дали и съучениците им ще научат“, обяснява Градев.

 

След извинението от страна на Нова тв Божинов е дал заден в намерението си да съди медията, но същото не се отнася за лицето Кристиян Стойков. Градев е категоричен, че

 

ще бъде даден под съд,

 

ако не се извини за думите си.

 

„Разберете, че за Валери това е много неприятно изживяване“, загрижен е адвокатът.

 

Че Божинов тежко приема ситуацията, личи и от социалния му профил. Футболистът нонстоп пуска

 

самонадъхващи статуси,

 

с които явно се опитва да се съвземе (вж в галерията по-долу).

 

„Вълкът не се влияе от мнението на овцете“,  „Мачкай, иначе ще бъдеш мачкан“, „Сам срещу всички“ и прочие статуси заляха профила му, след като Кристиян заяви, че е спал с него.

 

Валери дори цитира Кръстника и Жоро Илиев. „Ако нямаш врагове, значи не си постигнал нищо в живота“, четем в Инстаграм.

 

Отрази се и на играта му

 

Според запознати скандалът се е отразил и на професионалните му ангажименти, като именно по тази причина се е представил толкова зле на мача от Шампионската лига.

 

Валери ядоса дори треньора си и бе заменен рано-рано, като после получи най-ниската оценка, пише „България Днес“.

 

Стела Йорданова

 

18 Коментара

daaaaaaaaaa

преди 8 години

първо трябваше да контролира лудата си жена кукулета това са само последствия от нейните деиствия дето се стремеше да го изкара глупак който мисли само с долната си глава и беше готов да и ходи по свирката и да унижава бившата си и блиските си

Коментирай

а така!

преди 8 години

Валери, Валери преди само няколко години си натресе на главата една проститутка Николета Лозанова която ти съсипа кариерата, връзката с Алисия и с първородното ти дете. Жена манипулатор, неграмотна, некадърна, със слава на жена която е готова да преспи със всеки било мъж или жена (популярна е и с лизбийските си истории, тройки и т.н.) с цената за малко за слава и пари. След като я смачка като я заряза и то доста набързо, то тази жена си показва вече и пред теб истинската същност на злобна жена. Нито е красива, нито си заслужава този парцал, просто вземи и покажи както направи Гришо, че жени като нея никой не ги отразява на сериозно и никой успял и трезво мислещ мъж не би си свързал името с такива като нея които стават само за едното е.ане, после чао беше много приятно хаха. Стегни се бе пич, бъди мъж, ако става за въпрос един ден дъщеря ти ще се гордее с теб и ще се срамува от нея. Хората те харесват, имаш още шанс да си върнеш и името в кариерата.

Коментирай

Не му е добре

преди 8 години

Знаете ли защо Божинов сега така реагира? Понеже сръбските медии извадиха лигавите му снимки с Азис и от там се получи недоразумението да го помислят за гей. Сега, когато някакво момченце говори глупости, само това чакат сърбите, за да го нападнат отново. А кой е виновен? За снимките с Азис, дето са опасно близо и се прегръщат, опипват и т.н., си е виновен Валери! И той сам си прецака имиджа. Съчувствам му за изживяното, но с неговите камъни по неговата глава. Сега е нормално всякакви гейчета и к*рви да говорят глупости, защото Валери сам даде повод да се гаврят с него. Да не говориме кое черно чучело е съпругата му. СОРИ.

Коментирай

Трол

преди 8 години

Ужас.Горкото момче!!Дано сега е разбрал,че който се хване с Николета затъва неминуемо!!И дано осъди онова изчадие от Биг брадър,което не никакъ гей,а нископлатен травестит! ВАЛЕРИ.....Бъди наша гордост...отново!

Коментирай

Тони

преди 8 години

Хахаха, Николетка Лозанова май ще ти секне г.мното сега, миризливото с което постоянно злословиш срещу този който те хрантутеше цели три години, и на чийто гръб живееше охолно.

Коментирай

----------

преди 8 години

Според мен сам си е виновен.Години наред то не бяха снимки с Азис дето уж му смуче зърната, не беше обиколки по дискотеки със сводника Ванко1, не беше разправяне за сексуалните му преживявания с жена му, развяване на кама сутри, снимки почти гол с duckface.После защо се изгаврили с него, ами той самият се изгаври със себе си, много преди това.Да не забравяме под командата на николета как ходеше и плюеше алисия в ефир.Тогава не мислеше за децата си.Като вземем всичко това, той самият какъв имидж си е създал, за да си позволяват такива гаври с него.Жена му бивша или не няма да коментирам, самият факт че е женен за такава също говори че не му пука за сериозни неща и имидж.Може би като се махне от цялата тази простотия, тогава ще му потръгне.Но от блатото трудно се излиза.

Коментирай

sssssssssss

преди 8 години

Да съди и Нова Тв ,че си правят рейтинг на негов гръб!Хвъриха бомбата и после като наакани се оправдават!Да си понесат и те последствията!

Коментирай

ЗА КОЖАТА НА ЕДИН ГЛУПАК

преди 8 години

Валери Божинов какво реве за името си и имиджа си, като той сам си ги е направил!!! Снимките му като на някаква кифла, Азис му смучеше зърната, Ванко осъденият сводник му беше първа дружка... Жалко за невинното му момченце, което за пореден път ще отнесе подигравки заради тоя палячо и жена му, "модела" на Ейкън караджовската плеймейтка! Малкият Валерко веднъж беше подиграван заради обувките (впрочем съвсем нормални!), когато публично го окепази съпругата на Валери Божинов. Къде спа той тогава, защо не защити момченцето си!!! Защо тогава не постави парцала на мястото й? Не го жалете, жертва е малкия му син, а футболиста нека сам си сърба попарата, да продължава брака си с подобно нещо, те си подхождат 100% и да продължава да си събува гащите на терена...

Коментирай

Ай

преди 8 години

Точно така.

Коментирай

ами за това иде реч

преди 8 години

Е, с кой живееше през това време и кой го вкара в тези среди и събра с тези приятели? За това става въпрос, а сега се мъчи да го унищожи по всякакъв начин заради това, че и накърни маниакалното ЕГО пред цяла България и с неговите камъни, по неговата глава. Това прави Николета в момента задкулисно. Иначе за пред хората е в много добри отношения с него , както парадираше и с брака си. Той е слабохарактерен , а тя изпечена кучка и му е хванала цаката и си го обработваше , както тя си искаше. Но той , като че ли се събуди от летаргичен сън и всички видяха какво стана. Николета е прозрачна, колкото да се мъчи лукаво и лицемерно да се изплъзне. Не върви! Има и умни хора!

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

А кога Божинката е бил нечия гордост...........мале мале

Коментирай

точно

преди 8 години

Браво !

Коментирай

Ха ха ха

преди 8 години

Сополкьо...Валери,като отиде малолетен в Италия беше супер обещаващ футболист.И беше такъв до момента,в който се появи Клозета Лайнанова!!!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Верно, че човек кво сам си напраи, никой друг не моа му напрай, ама се пак мисла, поне тука мъжете къде драскаме би требвало да сме солидарни с бившия Чехъл, понеже атаката срещу него беше мноо злобна. Да му се додрайфа на човек напрао, бахти! То ясно като бел ден, че не е гей. Хубаво, глупак бил да им се води по мангасарския акъл, ама човеко се усети, би шута на мангустата и са се опитва да си реанимира кариерата, та в тоа дух...струва ми се много целенасочено некой се опитва да му отмъсти злобно, като го съсипе като личност, не че са е нещо кой знае кво де, но със сигурност се фака с жени, бахти!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Не става въпрос само за женската ни или за мъжката ви солидарност,а за общочовешката,за силата на характера и духа. Аз започнах да харесвам певицата Алисия точно след раздялата и с Божинов,защото от високото,откъдето я хвърлиха,тя съумя да се изправи,да продължи напред и нагоре,изключително амбициозна и трудолюбива,добра майка за малкия си син,обществено ангажирана с благотворителни каузи,тя е носител на послание. Това,през което преминава Божинов,не е нищо в сравнение с това,през което преминава Ася,най-вече защото позволи да бъде превърнат във върха на копието на атаките срещу нея. А римската шайка няма да спре. Много хора предупреждаваха Божинов преди няколко години и предричаха това,което става днес. Божинов няма нужда да хленчи,да погледне големите ни спортисти Димитров,Бербатов,Петров,личности,сериозни и отдадени на спортната си кариера,още повече,че има голяма обществена подкрепа. Чак ме е гнус,че и аз направих паралел между едно просто циганско курве и живота и здравето на големия Стилиян Петров. Ако Божинов има късмет и ако му стиска,може да промени всичко.

Коментирай

Ай

преди 8 години

големия Стилиян Петров. Ако Божинов има късмет,и ако му стиска да започне да проявява поне малко разум в действията си,ще се измъкне от това блато,където сам се постави.

Коментирай

D2

преди 8 години

Тъжно е, че се опитват да съсипят един млад мъж, само на 28-29 години. Баща на 2 деца, проблеми с кариерата... Каква е вината му.... че е прекалено добър човек, който трудно вижда истината. Валери, хората ти симпатизират, не се ядосвай, концентрирай се върху важните неща и хора за теб. Разкарай фалша от живота си, стъпи върху стабилна основа.

Коментирай

това е работа, макар и задкулистна на

преди 8 години

"Благоверната" му все още съпруга- Николета Лозанова ( достоверно)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.