Валери: Г-н Петев, нали не сте ме забравили? Вижте как заподозряха бившия на НиЛо в КОРУПЦИЯ

https://hotarena.net/laifstail/valeri-g-n-petev-nali-ne-ste-me-zabravili-vijte-kak-zapodozriaha-bivshiia-na-nilo-v-korupciia HotArena.net
Валери: Г-н Петев,  нали не сте ме забравили? Вижте как заподозряха бившия на НиЛо в КОРУПЦИЯ

Футболистът Валери Божинов дава мило и драго треньорът на националния отбор Ивайло Петев да му изпрати повиквателна и да му даде отново шанс да облече екипа на родината си и да се състезава за нея, узна HotArena!

 

За да привлече вниманието на Петев и да бъде удовлетворено желанието му, спортистът прибягва до най-разнообразни методи. Последният му опит обаче изби рибата.

 

Божинов се възползвал от платформата на социалната мрежа Фейсбук, за да се свърже с треньора. „Здравейте, господин Петев, надявам се, че не сте ме забравили“, гласяло съобщението на Валери.

 

Бивши негови съотборници от „Левски“ разказват, че колегата им е готов дори да се лигави, само и само да играе отново за националния ни отбор по футбол.

 

Ситуацията с неудовлетвореното желание на Валери се оказва още по-драматична, разказва авер на спортиста, който пък го защитава. Приятелят твърди, че непукизмът на Ивайло Петев и този на предишния наставник Любослав Пенев са възпрепятствали Божинов да осъществи трансфер в чужбина, след което бе принуден да играе за „Левски“, пише „Галерия“.

 

Информаторът добавя, че в момента националният отбор е на колене и има нужда от пъргав играч като Валери, докато треньорът изобщо не го вписвал в сметките си.

 

Има и друга версия – от БФС са разкрили порочна практика на Божинов и настоявали да стои далеч от терена на стадиона „Васил Левски“.

 

Валери се опитал да склони Петев с подаръци за целия треньорски щаб. Наред с това предприел и друга стъпка – наел кондиционния треньор Роко Перота, уж под предтекст, че ще се грижи за спортната му форма.

 

От БФС обаче надушили какво цели Божинов, тъй като той си имал вече кондиционен треньор, който да работи с него. Спортистът искал да склони Перота да каже няколко думи на Петев, та да се съгласи да го приеме обратно в националния.

 

Всички бивши съотборници на Валерко са на мнение, че и тази схема няма да му донесе успех.

 

 

 

 

12 Коментара

pppp

преди 9 години

Mai samo vie ste izoztanali s infoto,che profila na Bojinov vav facebook e haknat ili taka vi iznasq,te i fenovete tova komentirat,che ot hotarena shte mu spretnete nqkolko mrasni statiiki mnogo elementarni i predvidimi ste nikolet-shishiarena

Коментирай

rrrrr

преди 9 години

Показаният публичен чат разговор на Божинов е от преди 3-4 дни, тоест далеч преди въпросното хакване на профила му.

Коментирай

govnet arena

преди 9 години

Vie naistina ste unikalno nagli I nekompetentni...po nishto ne se razlichavate ot nay dolnite klukarski vestnici koito rabotiat s kluki a ne s fakti. Choveka razbra Shishovica kolko struva ...osobeno sled vsichkata tazi pomia koiato balvate. Nekompetentni djudjeta

Коментирай

do rrrr

преди 9 години

Do kolkoto vijdam pod chata pishe predi 11 chasa ili sam slqpa ili nemoga da cheta ili 11 chasa ne e ravno na 3-4 dena koe ot vsichkite e spored teb

Коментирай

pak rrr

преди 9 години

А да ви е хрумвало, че 11 часа след като е писал това е направен скрийншота? Или по-добре ви звучи, че преди 11 часа от сега е направен?:)

Коментирай

ехааааааааааа

преди 9 години

Ауууууу, Валери то май от тая Лозанова отърване няма, сега като не си с нея ще те почне както прави със всички останали които не я харесват. Иска и се да ти разкаже играта, но май няма да познае хихихихи. Намери ли си майстора Николета Лозанова и то в очите на кой ...на Божинов, той не бил толкова глупав за колкото сме си мислили, голям пич ей! А и друго, на вас това какво ви влиза в работата?

Коментирай

хм..

преди 9 години

На мен пък ми прилича на някаква шега. Божинов се е пошегувал съвсем невинно. Ако ичаше корупция едва ли щеше да се издава камо ли в социалните мрежи, където клюкарниците дебнат. Забелязах, че профила му е хакнат, но и фен страницата му също. Николета е полудяла. Сигурно газ пикае. Защо хотарена не писа нищо за това? Защото на някой няма да му е удобно. Да прави мръсно на мъжа си, още по мръсно на бившата му, да поръчва статии. Николета, определено си стигнала дъното.

Коментирай

tctc

преди 9 години

Kak shte pishat te sa kombina Nikoleta pishe statiite za Alisiq i Valeri ,a hotarenkata gi publikuva

Коментирай

He

преди 9 години

Това е стараа новина!И защо Божинов стана "Божинката" и "бившия"?

Коментирай

ами

преди 9 години

"Върнаха Божинов в националния отбор" статия в Б...ц, .Вероятно Валери първоначално се е съгласил на пиар чрез мнима раздяла с Клозета, защото си е мислел, че хората няма да му простят реална такава с второ изоставено дете, но окуражен от подкрепата им, взел че решил друго – да направи това, което отдавна е искал – да се отърве от психичноболната, глупава и некадърна женица, която го задушава..."От играчка стана плачка" за Николета ! Дано реално се откачи от тази карикатурна личност, защото какъвто и да е , той все пак е бил талантлив футболист, а тя е комплексирана, проституираща кръгла нула !

Коментирай

az

преди 9 години

Pochvam da mu simpatiziram veche na tova momche, otkakto nabi shuta na Klozetka pochnahte da go ironizirate I pliuete vseki den... a toi vse pak se iskaza s uvajenie za lainoto- chest mu pravi! Horata haresvat tezi koito si malchat I sa polojiteleni - kakto Alisiq, a v sluchaq I Bojinov!

Коментирай

ahaha

преди 9 години

E ne hotarena jalki ste, smeshni ste ,po- dobre sprete da se izlagate. Cheta vi samo za da se zabavlqvam s ismislenite vi statii, napisani negramotnno. No vsichkio si ima mqrka, sprete se malko, prilichate na selski klukarki. A zashto nikude ne spomenahte, v nikakva statia za Shishi i golqmata lubov kum nego,kipqshta ot edna vasha lubimka .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.