Валери и Николета се разбраха! (Вижте най-новите клюки за двамата)

https://hotarena.net/pod-pricel/valeri-i-nikoleta-se-razbraha HotArena.net
Валери и Николета се разбраха! (Вижте най-новите клюки за двамата)

След двумесечно разтакаване футболният национал Валери Божинов най-накрая е подал молбата си за развод.

 

 

Параф, че приема да се раздели с милионера по взаимно съгласие и без претенции за половината от богатството му, е поставила и жена му Николета Лозанова. Това пише в последния брой от днес седмичник №1 в България вестник \"Уикенд\"

 

 

Проверка на HotArena обаче установи, че няма нито от Валери, нито от Лозанова официално потвърждение, че молбата за развода вече е факт. 

 

 

Според „Уикенд“ Валери Божинов и Николета Лозанова са подали молба пред съда с искане да бъде разтрогат брака им, сключен на 9 октомври 2011 г., миналия понеделник – 30 март.

 

 

Нападателят, който се върна в София заради ангажиментите си към националния отбор за евроквалификацията с Италия (2:2) през уикенда, получил персонално позволение от клубния си тим „Тернана” да удължи престоя си в столицата. Първия ден от седмицата Божинов използвал, за да уреди семейните проблеми с бившата плеймейтка.

 

 

Както е известно, двойката взе решение да прекрати съвместното си съжителство след поредица от скандали, измами и изневери. 

 

 

Макар взаимно да твърдят, че всеки от тях притежава компромати срещу другия, Божинов и Лозанова са стигнали до консенсус да уредят доброволни окончателната си раздяла. С уговорката да не си вадят „мръсните гащи”, за да избегнат публичен срам и унижение. 

 

 

Първата стъпка към заключителния етап по развода на двойката е струвал на футболната звезда само 65 лева. 25 от тях, задължителни дължими такси по производството, той превел по сметката на районния съд.

 

 

Останалите предоставил на адвоката си, за да покрие окончателната държавна такса от 40 лева, дължима при допускане на развода. 

Според запознати до края на април Николета Лозанова и Валери Божинов ще се върнат официално на пазара на свободните, тъй като разводът по взаимно съгласие е най-бързата процедура и приключва в рамките на само едно съдебно заседание.

 

 

Към исковата молба адвокатите на все още законното семейство изготвили споразумение, с което двамата доброволно уреждат отношенията помежду си. Във въпросното споразумение съпрузите постигнали съгласие по серия от въпроси, касаещи най-вече Николета и дъщеря й. 

 

 

Така например семейното жилище на две нива в кв. „Витоша” оставало на името не на Николета, а на Никол. По същия начин преди години нападателят остави безвъзмездно жилището с обща площ 1100 кв. м. в кв. „Изток” на своя син от фолк певицата Алисия – Валери-младши.

 

 

Националът така си е опекъл нещата, че самият той да не остане без покрив, след като доброволно раздава недвижимото си имущество за милиони на отрочетата си. Преди две лета, когато за пръв път се появиха пробойни в брака му с Лозанова, той купи трети апартамент. В него в момента живеел защитникът на „Славия” Пламен Крумов, който се сдуши с Божинов при миналогодишния им престой в „Левски”.

 

 

Клюкари твърдят, че да не остане по-назад от врагинята си Алисия, Николета поискала 3000 лева месечна издръжка за Никол. Сумата е с хилядарка отгоре от тази, която Божинов плаща за малкия Валери.

 

 

 

 

17 Коментара

Ай

преди 9 години

1 100 кв. м. е площта на едно ниво на ЦЯЛ жилищен блок от 5-6 входа.

Коментирай

jenn

преди 9 години

вече съм спокойна

Коментирай

,,,,,

преди 9 години

E tazi vecher shte spq spokoino nai veche zaradi tova che Nikulina shte vzema s hilqdarka poveche ot Alisiq.Sas zdrave da si harchi 3000 lv

Коментирай

!

преди 9 години

Общо взето НикУлета ще остане с пръст в г.з , с 3000 лева обаче стандарта който водеше с Валери няма как да си го позволи ;).

Коментирай

Ха-ха

преди 9 години

1100 кв.м. ама друг път.Това да не ви е площада във Вакарел,смешници!

Коментирай

:)

преди 9 години

Първо махнете една нула от площта на апартамента на Валери-младши и второ, не бъдете скромни, защото този на Никол е мезонет и гаранция е по-голям, но е чудесно, че поне децата се осигуряват. Иначе не знам какви глупости пишете, но развод няма как да има, след като няма гражданскш брак. Затова е всичко минава така скромно и тихо. Не разбрах само с какво са повече Николета и Никол, че да получава малката повече, но вяра на кайта да нямаш....само те си знаят.

Коментирай

pppp

преди 9 години

I osven tova Valeri sega igrae vav vtorodivizionen otbor i prihodite sa mu po niski,ama sigurno za da se otkachi ot Lozanova chovekat e gotov da i dade kakvoto iska,taka i dvamata shte sa divolni Valeri che se e osvobodil ot Nikoleta,a tq che e nadcakala Alisuq s 1000 leva piveche izdrajka.

Коментирай

j. lo

преди 9 години

Валери-младши получава 10000лв. издръжка. Много отдавна не получава 2000 които съда отреди. На майка му хич не и стигат тези пари и не спря да яде черния дроб на Валери. Иначе тия операции кой мислите че ги плаща? Плешко със сигурност не. И целия този стандарт на живот само от невероятната и музикална кариера? Пак детето-касичка и ги осигурява.

Коментирай

???

преди 9 години

Първо - дори да е по взаимно съгласие, има законни процедури. След първото дело съда задължително дава 3 месеца помирителен срок. То, не е концерт по желание. И може да ги разведе след това безпроблемно. Второ- издръжката се начислява на база представени доходи. Тя може да си иска, колкото си пожелае.Единствено съдът дава и постановява решението на тази база. Друг е въпроса , ако са се споразумели. Но , че ще ги разведат до края на Април- малко съмнително или нямат брак, а всичко е при адвокат с взаимна подялба и споразумение относно всичко. Просто казано

Коментирай

Да бе

преди 9 години

Колко сигурно твърдение, сякаш сте вещо лице. Не ,прозрачно сте!

Коментирай

666

преди 9 години

КАКТО И ДА Е, БЪЛГАРИЯ СЕ ОТЪРВА ОТ ИЗМИСЛЕНАТА "ГОЛЯМА ОБИЧ" И ПОКАЗНОСТ НА ТЕЗИ ДВАМА ШУТОВЕ- НИКОЛЕТА И ВАЛЕРИ. СЕГА ЗАПОЧВА САГАТА НА НОВИТЕ И ПРИКЛЮЧЕНИЯ И ИЗДЪНКИ. ГОЛЯМ СМЯХ ЩЕ ПАДА!

Коментирай

АзЪ.

преди 9 години

Аре са, дали до април или по–натам, важното е че Чехъла вече е бивш Чехъл и бивша Кредитна карта тип Съпруг. Обсесивната табуретка да му мисли са кък ше се опрая с финансите. Не е лесно да кихаш процент на Затворнико 1, а.к.а. Своднико 1, Своднико 2, а.к.а. Редакторо 1 и Своднико 3, а.к.а. ПиАро Х на квадрат, или още Ватмано. Да не го бъркате с оня очилатия плъх дет беше нещо като Премиер и т.н. Та, да уреждат жрицата при платежоспособни клиенти вече ше стаа се по-трудно, поради простъата причина, че никой неще толко разтропана стока, дет е пред разпад, заради пластмаси и секви други гуми по неа.

Коментирай

Олеее......... голям смях

преди 9 години

разтропана стока демек- каруца :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Коментирай

:)

преди 9 години

Това да се пазариш с хората, за да се чувстваш не до там прецакан е типично за хора от малцинствата, но явно нищо човешко не е чуждо на Николета. Рязко падна стандартаът и на живот, дано сега поне намери време да оцени истинските неща от живота. А те, че брак нямат е ясно, той Валери не е чак толкова тъп. Имаше ахо-ихо, снимки, видеа и панаири, любимото на Николета. А ако беше се поне кротнала след това, но при нея дивото зове ...

Коментирай

тони

преди 9 години

До края на месеца няма как да се разведат дори да е по взаимно съгласие. Разводът се точи с месеци. И нормално е Валери да подсигури детенцето поне финансово. Той като не става за баща и съпруг. Оная такава, тая онакава, все жена за него не се намери. Дай да видим коя ще е третата изоставена майка с дете.

Коментирай

мими

преди 9 години

ПИСНА МИ ОТ ТЕЗИ ДВАМАТА ПРОСТАЦИ. ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ ПОСТОЯННО С ТЯХ?

Коментирай

lol

преди 9 години

Крачула , като мисли с долната глава , а на раменете си тиква- ще плаща до последно нареждане. То бива да си глупав, ама толкова чак да си глупав, не бива. Седнал на Николета дете да прави. Абе, будала живей с нея 2-3 години и тогава прави деца, то ще си проличи коя е и защо е с теб. Белким ти светне лампичката. Не си престарял, защо трябва да плащаш и издържаш една проститутка без образование и професия. Утре ще остане без работа и ще ти легне на вратата със сопол на изпиления нос за пари. Аман от мъже бунаци!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.