Валери изригна срещу Вената и Моника: Забранявам ви да говорите за мен! (Вижте официалния документ)

3953
22 Октомври 2013, 18:03


Футболистът е занесъл в офиса на „Горещо“ нотариално заверено писмо, в което изрично се забранява името му да бъде споменавано в предаването, разбра HotArena.net.

 

Преди да ви представим подписаното писмо от Венета Райкова и документите на Божинов, ще ви припомним, че към горещата фотосесия на Моника за сп. „Максим“ има и интервю, в което тя разкрива, че с футболистът са имали афера, но не е било нищо сериозно.

 

Също така изкусителката разкрива, че просто се е позабавлявала с него. 


И сега към възмущението на екипа на „Горещо“:

 

“Преди няколко дни едро момче с дебели златни ланци донесе “на ръка” в офиса на предаването ни запечатан плик. Беше странен “куриер”. Такъв идваше за пръв път. В плика имаше писмо. Странно писмо. Такова получавахме за пръв път. Няма да го преразказваме в подробности – сами ще можете да го прочетете. В резюме – в нотариално заверен текст Валери Божинов (футболист) забранява да се споменава името му и да се говори за него в предаването “Горещо”. Странно писмо, доставено по странен начин с още по-странни мотиви, за които можем само да гадаем. Може би са продиктувани от това, че е “узнал” за записаното интервю с модела Моника Валериева? Кой знае? И кой се страхува от това момиче?”, пише blitz.bg.

 

В галерията може да видите и документите от писмото, с което съпругът на Николета Лозанова е забранил да се споменава името му.  

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Не ти искам кинта за съвета, ама докато се чеплензеше гол с Госпожа Овчата ти съпруга, на калъп, като не се спрехте да се показвате по предавания, вестници, списания и прочее, как сега ше докажеш, аджеба, че ти съсипвали личния и семейния живот и ти нарушавали личната сфера?! Немаш вече такава, батка! А Венетището го знае това и ще ти ебне мамата, понеже има да си връща, мдам! За пръв път от години насам ше очаквам с нетърпение гупостите на поповската лай-кучка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Не ти искам хонорар за съвета, ама докато се чеплензеше гол с Госпожа Овчата ти съпруга, на калъп, като не се спрехте да се показвате по предавания, вестници, списания и прочее, как сега ше докажеш, аджеба, че ти съсипвали личния и семейния живот и ти нарушавали личната сфера?! Немаш вече такава, батка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Не ти искам хонорар за съвета, ама докато се чеплензеше гол с Госпожа Овчата ти съпруга, на калъп, като не се спрехте да се показвате по предавания, вестници, списания и прочее, как сега ше докажеш, аджеба, че ти съсипвали личния и семейния живот и ти нарушавали личната сфера?! Немаш вече такава, батка! А Венетището го знае това и ще ти опне мамата, понеже има да си връща, мдам! За пръв път от години насам ше очаквам с нетърпение гупостите на поповската лай-кучка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Като сте нацвъкали толкова параграфи с твоя нотариус, не можа ли да се сети да ти каже, че като си ПУБЛИЧНА личност, може да те плескат с квото искат в Горещото и требва бая да подкупваш съдии, та да ти мине иска изобщо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Като сте нацвъкали толкова параграфи с твоя нотариус, не можа ли да се сети да ти каже, че като си ПУБЛИЧНА личност, може да те плескат с квото искат в Горещото и требва бая да подкупваш съдии, та да ти мине иска изобщо. Не ти искам хонорар за съвета, ама докато се чеплензеше гол с Госпожа Овчата ти съпруга, на калъп, като не се спрехте да се показвате по предавания, вестници, списания и прочее, как сега ше докажеш, аджеба, че ти съсипвали личния и семейния живот и ти нарушавали личната сфера?! Немаш вече такава, батка! А Венетището го знае това и ще ти опне мамата, понеже има да си връща, мдам! За пръв път от години насам ше очаквам с нетърпение гупостите на поповската лай-кучка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Днеска пак коментарчето ми не хвана дикиш и то точно под тази статия. Леле ко стана, кажи ми бате, ко стана?;) с позволение да цитирам дъ биг Ицо Хазарта!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Глупако, като сте нацвъкали толкова параграфи с твоя нотариус, не можа ли да се сети да ти каже, че като си ПУБЛИЧНА личност, може да те плескат с квото искат в Горещото и требва бая да подкупваш съдии, та да ти мине иска изобщо. Не ти искам хонорар за съвета, ама докато се чеплензеше гол с Госпожа Овчата ти съпруга, на калъп, като не се спрехте да се показвате по предавания, вестници, списания и прочее, как сега ше докажеш, аджеба, че ти съсипвали личния и семейния живот и ти нарушавали личната сфера?! Немаш вече такава, батка! А Венетището го знае това и ще ти @бне мамата, понеже има да си връща, мдам! За пръв път от години насам ше очаквам с нетърпение гупостите на поповската лай-кучка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Хахахахахаха, Глупакооооо, мноо си зле. Като сте нацвъкали толкова параграфи с твоя нотариус, не можа ли да се сети да ти каже, че като си ПУБЛИЧНА личност, може да те плескат с квото искат в Горещото и требва бая да подкупваш съдии, та да ти мине иска изобщо. Не ти искам хонорар за съвета, ама докато се чеплензеше гол с Госпожа Овчата ти съпруга, на калъп, като не се спрехте да се показвате по предавания, вестници, списания и прочее, как сега ше докажеш, аджеба, че ти съсипвали личния и семейния живот и ти нарушавали личната сфера?! Немаш вече такава, батка! А Венетището го знае това и ще ти ебне мамата, понеже има да си връща, мдам! За пръв път от години насам ше очаквам с нетърпение гупостите на поповската лай-кучка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майничката
преди 4 години
-2
Божинов е прав да си потърси правата!Смисъл такъв ,че не е редно постоянно да си правят пари на гърба му с къде измислени къде не новини...А пък и мисля че пачата венета прекалява с наглостта си!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Муахахах, Глупако, мноо си зле, честно. Като сте нацвъкали толкова параграфи с твоя нотариус, не можа ли да се сети да ти каже, че като си публична личност, може да те плескат с квото искат в Горещото и требва бая да подкупваш съдии, та да ти мине иска изобщо. Не ти искам хонорар за съвета, ама докато се чеплензеше гол с Госпожа Овчата ти съпруга, на калъп, като не се спрехте да се показвате по предавания, вестници, списания и прочее, как сега ше докажеш, аджеба, че ти съсипвали личния и семейния живот и ти нарушавали личната сфера?! Немаш вече такава, батка! А Венетището го знае това и ще ти го набута яко, понеже има да си връща, мдам! За пръв път от години насам ше очаквам с нетърпение глупостите на поповската лай-кучка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени